Call of Duty Modern Warfare Sistem Gereksinimleri

Bilgisayar oyunları keyifli vakit geçirmek için en çok tercih edilen yöntemlerden birisi. Ancak Call of Duty Modern Warfare gibi oyunları oynamak için bilgisayarda olması gereken özellikler vardır. Call of Duty Modern Warfare sistem gereksinimleri anlatmadan önce oyunu yakından tanıyalım.

Call Of Duty Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare bilgisayar oyunu, Infinity Ward tarafından geliştirilmesinin ardından 2019 yılında Activision tarafından yayınlanan keskin nişancı oyunudur. Call of Duty birçok serisinin ardından Modern Warfare ile Call of Duty video oyununun alt serisi yeniden başlatıldı. Oyun, Windows, PlayStation 4 ve Xbox One gibi oyun platformları için piyasaya sürüldü.

Modern ve gerçekçi ortamda geçen oyun, isyancıların ve istihbaratçıların bir araya gelerek başka ülkeden gelen işgalcilere karşı mücadelesini konu alıyor. Oyunun özel harekatlar modu, eşli oynanan görevleri içerir. İlk kez çapraz platform çok oyunculuğun desteklendiği oyuna kara savaş formatı gibi yeni özellikler eklendi. Oyun, tartışmalı içeriklere sahip olmasına rağmen oyun tutkunları tarafından çok talep gördü

Call of Duty Modern Warfare Sistem Gereksinimleri

oyun-kahini-call-of-duty-modern-warfare-indir
Call Of Duty Modern Warfare Sistem Gereksinimleri

Call of Duty Modern Warfare bilgisayar oyununu oynamak için bilgisayarın işletim sisteminde, belleğinde, işlemcisinde, hard disk ve ekran kartında olması gereken özellikler vardır. Call of Duty Modern Warfare sistem gereksinimleri şu şekilde sıralamak mümkün.

  • İşletim Sistemi: Windows 10 işletim sistemi ve 64-Bit işlemci mimarisine sahip olmalı
  • İşlemci: Intel Core i3-3225 3.30 Ghz veya AMD A6-6400K APU 3.9 Ghz olmalı
  • Ram: 8 GB gerekir
  • Bellek: 2 GB olmalı
  • Hard Disk: 175GB boş alan gerekir.
  • DirectX: DX 11

İnternet Bağlantısı: Oyun yüklendikten sonra, singleplayer campaign üzerinden multiplayer oynamak için internet bağlantısı gerekmez, fakat multi oyun tercih edilirse internet bağlantısı gerekebilir.

Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7850 2 Gb veya NVidia GeForce GTX 660 2 GB bellekli DX11, Call of Duty Modern Warfare sistem gereksinimleri arasında yer alır.

Eğlenceli vakit geçirmek için tercih edilen bilgisayar oyunlarını almadan önce, oyuncu tarafından bilgisayarında oyun için gereken özelliklerin olup olmadığı kontrol edilmelidir. Eğer, Call of Duty Modern Warfare oyunu için gereken bellek, hard disk, işletim sistemi ve RAM mevcut değilse oyun oynarken sıkıntı oluşabilir. Bu nedenle bilgisayar oyunu sisteminin gereksinimleri konusunda oyuncuların bilinçli olması gerekir.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *