PUBG Oynayarak Nasıl Para Kazanılır? (3 Yöntem)

Piyasaya gireli oldukça kısa bir süre olmuş olsa da bir anda en çok oynanan hayatta kalma oyunlarından birisi haline gelmiş durumda PUBG. Peki, PUBG Oynayarak nasıl para kazanılır? PUBG oynayarak para kazanmak mümkündür ancak bu konuda atacağınız adımlar sağlam ve sürekli olmalıdır. Kendinizi oyunda ne kadar geliştirirseniz para kazanma oranınız da o düzlemde artış gösterecektir.

PUBG Oynayarak Nasıl Para Kazanılır? İşte Önerilerimiz

PUBG Oynayarak para kazanma konusunda birden fazla yol bulunmakta. Bu yollardan kendinize en uygun olanı seçerek kazanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Item Satışı Yaparak Para Kazanma

PUBG Oynayarak para kazanma konusunda belki de en karlı yöntemlerden birisi de bu yöntemdir. Söz konusu bu yöntemde kazandığınız eşyaları satarak para kazanmaktasınız.

Oyun oynarken belirli zamanlarda eşyalar düşmektedir. Bu eşyaları ister kullanır isterseniz Steam mağazasından satışa çıkartabilirsiniz. Steam mağazasında satışa çıkartacağınız ürünler size sadece Steam bakiyesi kazandıracaktır.

Bu konuda atacağınız en doğru adım item satış sitelerine karşın olacaktır. İtem satış sitelerinde satışa sunduğunuz itemler satıldığı zaman gerçek para kazanabilirsiniz. Ne kadar fazla eşyanız varsa kazancınız da o kadar artacaktır.

PUBG Oynayarak Nasıl Para Kazanılır? (3 Yöntem)
PUBG Oynayarak Nasıl Para Kazanılır? (3 Yöntem)

Hesap Satışı Yaparak Para Kazanma

Hesap satışı yaparak para kazanmak neredeyse her oyunda yer alan yöntemlerden sadece birisi. Oyun hesaplarını satın almak isteyen kullanıcılar sizlerin geliştirmiş olduğu hesapları tercih ediyor.

Oyunda iyiyseniz ve KD oranınız sürekli olarak yüksek kalıyorsa, hesapları kısa sürede istenilen rütbeye getirebiliyorsanız satışını yapabilirsiniz. Bu yöntemi hem Mobil PUBG’de yapabilir hem de Bilgisayar PUBG’de yapabilirsiniz.

Hesap satışı yaparken ilk olarak hesap bilgilerinizi vermemeniz gerekmekte. Bunun için güvenilir internet sitelerini kullanabilirsiniz. Hesap satışı için özel olan sitelere hesap bilgilerinizi verin, onlar sizin için paranızı alıp hesabı satacaktır.

Turnuvalara Katılarak Para Kazanma

Oyunda iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? PUBG Oynayarak nasıl para kazanılır?  sorusunun yanıtını almaya hazır olun. Takımlı ya da birebir turnuvalar katılabilirsiniz. PUBG de turnuvalara katılarak para kazanmak mümkün.

Takımlı turnuvalar da kazancınız elbette daha fazla olacaktır ancak bu işe 1v1 turnuvalarda başlamanız her zaman daha iyi olacaktır. FACEIT ve GamerzArena benzeri platformlara önce kayıt olmalısınız. Daha sonra hesaplarınıza bakiye yüklemeniz gerekmekte. 5TL gibi bir ücret ile de bu turnuvalara katılabilirsiniz.

Daha sonra kurulan oda da rakibiniz ile azılı bir mücadeleye başlayacaksınız. Kazanan kişi ortada birikmiş olan tüm parayı alır. Bu konuda hem kaybetmek hem kazanmak var o yüzden kendinizi oyunda her geçen gün geliştirmeniz AİM çalışması yapmanız gerekiyor.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *

Yapılan Yorumlar
  1. sena

    PUBG oynayarak para kazanabileceğimden hiç haberim yoktu. Turnuvalarda adımı görürseniz şaşırmayın.

  2. halil

    cidden güzel olmuş ve iyi fikirler sunmuşunuz, sunduğunuz fikirlerle hareket ediyorum işime yarıyor kendime daha çok item aldım teşşekürler.

  3. Seda

    Yazı çok iyi olmuş artık pugb den para kazabilcem çok teşekkür ediyorum ya