2022 Yılında Para Kazandıran Online Oyunlar

Para kazandıran online oyunlar listesini sizler için hazırladık. Hazırladığımız bu liste içerisinde yer alan oyunları oynayarak son derece kolay bir şekilde kazanç sağlayabilir ve kazandığınız bu paraları da oldukça pratik bir şekilde çekerek harcayabilirsiniz. İşte, hazırladığımız o muhteşem liste.

Para Kazandıran Online Oyunlar Listesi

oyun-kahini-para-kazandiran-mobil-oyunlar-listesi

Para kazandıran online oyunlar listesini sizler için derledik. İşte, derlediğimiz online oyunlar…

1. Second Life

oyun-kahini-second-life-indir

Aşırı bir oyun severseniz The Simsi bilirsiniz. Geçmiş zamandan bu yana çok oynanan oyunlar arasındadır. Oyunda kazandığınız parayı gerçek paraya çevirebiliyorsunuz. Önceden bu haberi biri söylese kimse inanmazdı ama Second Life en çok para kazandıran oyunlar arasında yer almaktadır.

Oyun severlerin en favori oyunlar arasında yer almaktadır. Oyundan para kazanmak ciddi bir iştir ve emek verilmesi gerekmektedir. Oyuna gerekli önem verildiği müddetçe para kazancı daha da artmaktadır. Bu en çok kazandıran oyun şimdiden 2 milyona yakın takipçiye sahiptir. Eğer paraya ihtiyacınız varsa banka gibi direkt paranızı nakit olarak çevirebiliyorsunuz.

2. Exodus 300

oyun-kahini-exodus-3000-indir

Exodus bilimkurgu filmlerini andıran efektlere ve görevlere sahiptir. Günümüzde en çok tercih edilen, online oyun oynayarak para kazanma için başvurulan güvenilir oyun sitesidir. Mars yaşam belirtisi olmayan gezegendir. Oyun bu hayali evrende sizden ittifak oluşturmanızı ve binalar ve çeşitli mimariler inşa etmenizi istemektedir.

Mars dolarını çeşitli görevlerini yerine getirerek kazanabilirsiniz. Verilen görevleri yerine getirdiğiniz de kazancınız artmaktadır. Bu oyunu yüklemek için herhangi bir program kullanmanız gerekmiyor. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra hem eğleneceksiniz hem de para kazanabileceğim oyun diyebileceksiniz.

3. Lol

oyun-kahini-lol-indir

Oyun da level atlayarak ve karakterinizi geliştirerek para kazanabileceğinize inanabiliyor musunuz? 21. YY da her şey mümkün oldu. LOL karakterleri ne kadar yüksek o kadar çok değerde satılmaktadır. Milyon dolarlar kazabileceğiniz bu oyun internet anketlerinde en çok para kazandıran oyun arasına girmiştir. Oyun tutkunları yüksek seviyedeki karakterler için kıyasıya mücadele etmektedir. Kulağa çılgınca geliyor ama oyun bağımlıları sabaha kadar oyun turnuvaları yaparak kazançlarını yükseltmektedirler.

İlginizi Çekebilir: Valorant Oynayarak Para Kazanma Yöntemleri

4. Counter Strike

oyun-kahini-counter-strike-indir

Macera ve aksiyon seviyorsanız bu oyun tam size göredir. Oyunda iyi performansa sahipseniz belirli bir seviyeye geliyorsunuz ve rütbe alıyorsunuz. Oyun da heyecan, gerilim, aksiyon her şey var. Siz bu duyusal şölenden haz alırken aslında bir yandan kazancınız artmaktadır. 8-10 levelden sonra meta adı verilen paranız oluyor ve metalarla istediğiniz silahı, tüfeği, çeşitli savunma araçlarına sahip olabiliyorsunuz. İyi performans sergileyenler rütbelerini satışa çıkabilirler.

5. Bingo Zone

oyun-kahini-bingo-zone-indir

Bingo internet aleminde online oynayarak para kazanma oyun sitesidir. Bingo 2020 yılında oyun severlere para kazanma fırsatı verirken oyuncular oynamaktan çok zevk aldıklarını dile getirmişlerdir. Bingo güncel olarak oyun turnuvaları düzenlemektedir. Kazancınız her saniye artmaktadır. Turnuvaları beklemek zorunda değilsiniz ve sürekli olarak macera artmaktadır.

6. Para Kazandıran Online Oyunlar Listesinde Dollar Candy İsimli Yapımda Yer Alıyor!

oyun-kahini-dollar-candy-indir

Bulmaca seviyorsanız ve çözmekten keyif alıyorsanız bu oyunda bulmaca çözerek para kazanabilirsiniz. Gazetenin yanında verilen ve hiç çözmeyen bulmacalar artık bu sitede para kazandırmaktadır. Dollarda oyun turnuvaları düzenlenir ve oyunun galibine ücretini ödemektedir. Turnuvaları geçtikçe seviye atlıyorunuz ve ücretiniz artmaktadır. Oyunda turnuvalar üç şekilde ilerlemektedir. Casual, Medium, Intense şeklindedir. Oyun turnuva sonunda yüksek puana sahip sadece üç oyuncuya para dağıtmakta ve oyun bu şekilde ilerlemektedir.

7. Slingo

oyun-kahini-slingo-indir
Para Kazandıran Mobil Oyunlar

Oyun aslında bingo ve slot oyunun birleşimi şeklinde tasarlanmıştır. Oyun beş yıl önce sürüme girmesine rağmen en çok para kazandıran oyun kategorisinde yer almaktadır. Geçen sene birçok güncelleme yapılmasıyla oyundaki hatalar ve düzeltmeler yapılmıştır. Oyunu oynamak için oyun kredi kartınıza belli ücret ödeyerek ve o ücreti kullanarak giriş yapabiliyorsunuz.

Bunun üzerine para yatırmaya karar verdiyseniz daha promosyon kazanma şansı yakalıyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından insanlarla çevrimiçi olarak oyun oynayabilirsiniz. Düzenlenen turnuvalar sonunda oyunun kazanına ve puanı yüksek olana ödüllerini kredi kartına yatırmaktadır. Gerçek anlamda para kazanabileceğim oyun dediğinizde bu oyun çok önerilenler sırasında yer alacaktır.

8. Xy Gaming

oyun-kahini-xy-gaming-indir

Oyun deneyimli geliştiriciler tarafından tasarlanmıştır. Play Storeda oyunu bulabilir ver herhangi bir yazılım yüklemenize gerek yok. Oyunu takım şeklinde veya da kişisel olarak oynayabilirsiniz. Eğer yakın arkadaşlarınız varsa oyun daha eğlenceli hale gelebilir. Yakın arkadaşlarınızla oyunun stratejilerini çözebilir ve sürükleyici olarak oyunu oynayabilirsiniz.

Gaming sizin becerilerinizi geliştirmeye olanak sağlamaktadır. Oyunda hediye kartı kazanıp gerçek paraya çevirebilirsiniz. Her gün düzenli olarak oyun turnuvaları düzenlenir ve sizde bu turnuvalarda kazanızı ikiye katlayabilir oyunda level ve rütbelere sahip olabilirsiniz. Turnuva ilk gün ücretsizdir. İkinci turu ücretsiz katılmak istiyorsanız oyunun yarı yarıya bitirmeniz gerekebilir.

9. Paid Game Player

oyun-kahini-paid-game-player-indir

Bu oyun sitesi online oyun oynayarak para kazanma imkanı veren güvenilir siteler arasında yer almaktadır. Oyuncu hesabı oluşturulduktan sonra oyuncunun hesabına birden fazla oyun yüklenmektedir. Ancak oyun oynayarak para kazanmanız için 18 yaşından küçük olmamanız gerekir. Yapılan araştırmalara göre site binlerce dolar oyunculara para ödemiştir ve hala da devam etmektedir. Oyunda ücretsiz üyelik yaparsanız sınırlı oyun oynarsınız yani sitenin belirlediği oyunları oynayabilr ama ücretli giriş yaparsanız milyonlarca oyuna katılabilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *