LOL Oynayarak Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir?

Ülkemizde ciddi anlamda oyuncu kitlesine sahip olan oyunlardan birisi kesinlikle League of Legends oyunudur. Oyuncu kitlesinin fazla olması ister istemez para kazanma konusunda yeni kapılar açılmasına neden oluyor. Peki, LOL oynayarak para kazanma yöntemleri nelerdir?

LOL Oynayarak Nasıl Para Kazanılır? İşte Önerilerimiz

oyun-kahini-lol-oynayarak-nasil-para-kazanilir-iste-onerilerimiz

LOL oynayarak para kazanma konusunda aslında önünüzde çok fazla bir seçenek bulunmuyor. Oyun kuralları içinden çıkmadan para kazanma şansınız bulunuyor ancak bu konuda da dikkat etmeniz gereken bazı durumlar söz konusu.

LOL ile para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz ancak kendinizi oyun konusunda ne kadar geliştirirseniz o kadar fazla para kazanma şansınız bulunmaktadır.

1. Yayın Yaparak Para Kazanma

oyun-kahini-yayin-yaparak-para-kazanma
Yayın Yaparak Para Kazanma

Oyunlardan para kazanma konusunda belki de en etkili yöntemlerden birisi Yayın yaparak gerçekleşmektedir. Özellikle LOL’de büyük bir oyuncu kitlesi olduğunu biliyoruz. Sadece oyuncu kitlesi değil izleyici kitlesi de azımsanamayacak derecede büyük. Bu konuda atacağınız adımlar size tekrar para olarak dönecektir.

İlginizi Çekebilir: Silkroad Online Para Kazanma (4 Yöntem)

Ortalama bir sisteme sahipseniz, ortalama bir LOL oyuncusuysanız ve sohbetiniz gerçekten sarıyorsa yayın yaparak para kazanabilirsiniz. Her ne kadar başladığınız an para kazanacakmışsınız gibi gelse de durum hiç öyle değil. Sabırlı bir şekilde uzun süreler boyunca yayın yapmanız gerekebilir.

2. Lol Oynayarak Para Kazanma: Elo Boost Yaparak Para Kazanma

oyun-kahini-elo-bost-yaparak-para-kazanma

League Of Legends oyununda para kazanma konusunda ikinci etkili yöntem Elo Boost yaparak para kazanma yöntemidir. Söz konusu yöntem oyunculuk seviyenize göre para kazandırmaktadır.

Belirtmekte fayda var ki bu yöntemi profesyonel şirketler üstlenmekte. Bu şirketler dışında sizler de satış yapabilirsiniz ancak güven konusunda ciddi öneriler sunmanız gerekmektedir.

Her ne kadar bu yöntem Elo Boost yapan kişi için güvenilir ve doğru olsa da Elo Boost yaptıran kişi için güvenilir değildir. RİOT bu yöntemi yasaklamıştır ancak yapılabilir. Tespiti her zaman mümkün değil ancak yapılması durumunda Elo Boost ile yükseltilen hesap kapatılabilir.

3. Hesap Satışı Yaparak Para Kazanma

oyun-kahini-hesap-satisi-yaparak-para-kazanma

Oyunlarda Hesap satışı yaparak para kazanmak son derece popüler bir yöntemdir. Özellikle fanatiklik açısından oldukça yüksek bir seviyede olan LOL oyununda hesap satmak inanılmaz derece para getirecektir.

Geliştirdiğiniz hesapları belirlediğiniz fiyatlardan hesap satış sitelerine koyabilirsiniz. Satın almak isteyen kullanıcılar sistem üzerinden oyun hesabınızı satın alabilir. Söz konusu işlemden sonra hesap artık sizin sorumluluğunuzdan çıkmaktadır.

Bu nedenle satılan LOL hesabı geri alma, satılan hesaba giriş yapma gibi girişimlerden kaçınarak o hesabı sonsuza kadar unutmanız gerekmektedir.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *