Valorant Oynayarak Para Kazanma Yöntemleri

Valorant oyunu, son yılların en popüler oyunlarından birisi olmasının yanı sıra size para kazanmanın yollarını da açabiliyor. İçerisinde bulunan birçok yöntemle birlikte oyun piyasasının diğer oyunlarında da olduğu gibi Valorant oynayarak para kazanma mümkün.

Valorant Oynayarak Para Kazanma Nasıl Mümkün Olabilir?

oyun-kahini-valorant-oynayarak-para-kazanma-nasil-mumkun-olabilir

Valorant oyuncuları için birkaç yöntem ile para kazanma imkanı bulunmaktadır. Örneğin, oyun içerisinde yer alan turnuvalara katılım sağlayarak para kazanabilirsiniz. Ya da Twitch yayını yaparak para kazanmak da mümkün olmaktadır.

1. Valorant Turnuvaları ile Para Kazanma

oyun-kahini-valorant-turnuvalari-ile-para-kazanma
Valorant Turnuvaları ile Para Kazanma

Riot Games etiketi ile yayınlanmış oyunların çoğu turnuva sistemini destekler. Küçüğünden büyüğüne birçok turnuvaya ev sahipliği yapmış olan League of Legends oyununu buna örnek gösterebiliriz. Yeni piyasaya sürülmüş bir oyun olmasına rağmen, Türkiye de dahil birçok ülkede büyük ödüllü turnuvalara sahip olan Valorant, League of Legends ve hatta CSGO büyüklüğünde turnuvalara ev sahipliği yapabiliyor.

Oyunu eğer E-spor düzeyinde oynayabiliyorsanız, arkadaşlarınızla bir takım oluşturup ister büyük ister küçük turnuvalarda şansınızı denemek ve Valorant oynayarak para kazanma mümkün. Tabi bu en dolambaçlı ve zorlu yollardan birisi olmakla beraber, garantisi olmayan bir yol diyebiliriz. Oyunu eğer turnuva düzeyinde oynayabilen bir takıma sahip iseniz kazanç olarak da en yüksek getiriye sahip yollardan birisi turnuvalar oluyor.

2. Yayın Yaparak Para Kazanma

oyun-kahini-valorant-yayinlari-ile-para-kazanma

Son yılların en popüler işlerinden birisi olan “Yayıncılık”, ile birleşince gerçekten güzel bir ikili oluyor. Oyun ilk çıktığında tanıtımı yapılmak amaçlı Twitch üzerindeki büyük yayıncılara “Kapalı Beta Anahtarı” sağladı. Bu yayıncılar oyunun tanıtımında büyük patlama yaşattı. Sadece yayıncıları izleyerek düşürebildiğiniz “Kapalı Beta Anahtarı” sayesinde oyuna giriş yapabiliyordunuz. Bu sayede hem Twitch üzerinde oyunun reklamı sağlandı, hem de oyun çıkmadan önce Twitch yayınlarının altyapısı sağlandı. Şu an dünya üzerinde Twitch ve diğer platformlarda dahil en çok izlenen oyunlardan birisi olan Valorant ile yayınlardan para kazanmak mümkün.

Eğer muhabbetinize güveniyorsanız ve insanları eğlendirecek yayınlar yapma kapasitesine sahipseniz twitch yayınında Valorant oynayarak para kazanma tam size göre. Yayın platformlarını kullanma beceresine sahip insanların bu yöntemle para kazanması işten bile değil.

3. Valorant Videoları ile Para Kazanma

Yayıncılıktan bile evvele dayanan bu yöntem tamamen Youtube odaklı bir yöntem. Valorant büyük bir oyun olduğundan dolayı, Youtube içerisinde de büyük bir etkileşim derecesine sahip. Büyük yayıncılar, yüksek aboneli Youtube kanalları ve hatta profesyonel turnuva oyuncuları bile bu yöntemi kullanarak büyük paralar elde edebiliyor. Eğer oyunu eğlenmek için oynuyor ve video düzenleme beceresine sahip insanlardan birisiyseniz bu yöntem size büyük paralar kazandırabilir.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *