Silkroad Online Para Kazanma (4 Yöntem)

Silkroad Online oyununun Türkiye yayın hakları bir şirket üzerinde toplanması ve oyunun tekrar canlı günlerine kavuşması, bu oyunda gerçekleşen ticareti tekrar gün yüzüne çıkardı. Bizde sizleri Silkroad Online Para Kazanma yöntemleri hakkında bilgi vermeye çalıştık. Bu oyunda gold satışı, karakter satışı, item satışı gibi birçok yöntemle para kazanabilirsiniz.

Silkroad Online, oyun piyasasında sükse yapmış oyunlardan bir tanesidir. MMORPG oyunları arasında ilk büyük çıkış yapan ve birçok oyuncuya ulaşan oyundur. Dünyada geniş bir kitlesi olan oyunun son yıllarda oyuncu sayısı gittikçe düşmektedir. Ancak geçtiğimiz aylarda oyunun Türkiye’de yayın hakkının alan bir şirket sayesinde oyunun player kapasitesinde oldukça büyük bir artış gözüktü.

1. Gold Satışı ile Silkroad Online Para Kazanma İmkanı

Silkroad Online oyununda seviye atlamak için keseceğiniz yaratıklardan altın kazanabilirsiniz. Kestiğiniz yaratıklardan altının yanı sıra eşya ve element gibi birçok parça düşebilir. Bu parçalar arasında işine yaramayanları oyunda yer alan NPC’lere satar altında kazanabilirsiniz.

Silkroad Online Para Kazanma yöntemlerinden biri olan Gold satışı üzerinden para kazanabilirsiniz. Oyunda kazandığınız altınları diğer oyuncalara ya da bu işle uğraşan sitelere satış yaparak para kazanabilirsiniz.

2. Karakter Satışlarından Para Kazanma

Silkroad Online oyununda yaratıkları keserek seviye kastığınız karakteri satarak para kazanabilirsiniz. Oyunda karakterinizi ne kadar güçlendirirseniz o kadar yüksek fiyattan satış yapabilirsiniz. Karakterinizi ne kadar yüksek seviyede itemlerle donatırsanız alacağınız fiyatta yükselecektir.

Silkroad Online Para Kazanma Yöntemleri
Silkroad Online Para Kazanma Yöntemleri

3. İtem Satışından Para Kazanma

Silkroad Online oyununda seviye atlamak için kestiğiniz canavarlardan çeşit çeşit itemler düşebilir. İtemlerin seviyesine ve durumuna göre değerleri artabilir. Oyunda düşmesi canavarlardan düşmesi zor olan bazı itemler vardır. Bu itemler sos, moon ve sun olarak üç kategoriye ayrılır. Bu itemlerin satışından oldukça yüksek miktarlar kazanabilirsiniz. Ayrıca oyundaki eşyaların ne olduğuna göre fiyatlarda değişiklikler olmaktadır. Örneğin, karakterde kullandığınız silahların fiyatı karakterde kullanacağınız ayakkabı gibi eşyalardan daha pahallı olabilir.

4. Sosyal Platformlardan Para Kazanma

Silkroad Online Para Kazanma yöntemi olarak, günümüzde oldukça revaçta olan sosyal platformları kullanabilirsiniz. Silkroad Online oyununda bazı özel etkinlikler ve olaylar gerçekleşmektedir. Örneğin kale savaşı, özel canavar kesmek gibi özel anlar olmaktadır. Bu anların videosunu çekerek Youtube’da yayınlayabilirsiniz ve Adsense kazancı elde edebilirsiniz. Ya da oyunu oynadığınız anları canlı olarak Twitch gibi canlı yayın platformlarından yayınlayarak kazanç elde edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *

Yapılan Yorumlar
  1. halil siner

    gerçekten iyi bir şekilde para kazanmaya başladım anlattığınız bilgiler işime yaradı her zaman bu yöntemle devam edeceğim teşşekür ederim.

  2. Mina

    Uzun süredir Silkroad oynayan biri olarak bu içerikle karşılaşmak gerçekten çok işime yaradı diyebilirim. Teşekkürler.