2021 Yılında Alınabilecek En İyi Oyun Telefonu

En iyi oyun telefonu listesini sizler için özel olarak hazırladık! Teknoloji ilerledikçe oyunlar artık cep telefonlarına göre üretilmeye başlandı. Telefonlar için yapılan oyunlar gün geçtikçe ilgi odağı haline geliyor. Firmalar oyun kategorilerinde birbirleriyle rekabet ederek, piyasaya en iyi oyunları çıkarmak için adete yarış içine giriyorlar. Oyun sever bu durumdan memnun olduğu için, oyun oynamanın tadını çıkarıyor.

Oyuncular her kategoride oyun oynayabilir. Bazı telefon oyunları büyük dosyalar halinde olabiliyor ve telefon gereksinimlerinin yüksek olması gerekiyor. Oyun grafikleri iyileştirildikçe, bazı telefonlar yetersiz kalabiliyor. Özellikleri düşük olan bir telefonun her oyunu oynatabilmesi zor bir durumdur.

Bilgisayarla aynı mantıkta olan telefon, oyun grafiklerine göre performans doğru orantılıdır. En iyi oyun telefonu olarak gösterilen birkaç telefon bulunuyor. Bu telefonlar tamamen oyunların performansına göre üretilmiş ve hazırlanmıştır. Özellikle fps oyunlarında daha yüksek grafik seçenekleriyle oyun oynama imkânı sağlıyor.

Sadece oyun için piyasaya sürülmüş bazı telefonlar vardır. Bu telefonların özelliği, grafiklerin yüksek bir şekilde kasma ve takılma yapmadan oyunları oynatabilmesidir. Yüksek fpsli oyunlarda telefonlar kolay ısınabildiği için özel soğutma sistemleri kullanılıyor. Isınmaları ortadan kaldırarak, takılma ve donma sorunları için çözüm üretiliyor.

En İyi Oyun Telefonu Listesi

oyun-kahini-en-iyi-oyun-telefonu-listesi

En iyi oyun telefonu listesini sizler için detaylı bir şekilde hazırladık. İşte, hazırladığımız o liste…

1. Üretilmiş En İyi Oyun Telefonu Asus ROG Phone 2

Asus profesyonel oyuncular için özel olarak bir tasarım ortaya koydu. Oyuncuların en çok tercih ettiği telefon modeli olduğunu söyleyebiliriz. Asus Rog Phone telefonunda 12 GB ram, 6000 Mah. batarya kapasitesi ve Snapdragon işlemcisi bulunuyor. Normal telefon fiyatlarına göre fiyatı yüksek olsa da oyun severlerin tercih ettiği bir telefon modeli haline gelmiştir. 6,60 inç ekranına sahip bir telefon modelidir.

İlginizi Çekebilir: eSIM Nedir, Nasıl Alınır, Avantajları ve Dezavantajları

2. OnePlus 6T 

En iyi oyun telefonu sıralamasında OnePlus 6T ikinci sırada yer alıyor. Üretilme sebebi tamamen kusursuz bir oyun performansı yaşatmaktır. Oldukça güçlü donanımı olan OnePlus 6T, oyun severlerin gözdesi haline geldi. 12 GB ram ve 3700 Mah. bataryasıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca 6,42 inç ekran boyutuyla oyuncuların rahat bir oyun oynamasına olanak sağlıyor. Fiyatı aralığı 4500-6000TL arasındadır.

3. Xiaomi Black Shark 2 Pro

Oyuncu telefonlarında bir marka haline gelen Xiaomi, oyuncuların memnun kalacağı bir tasarım gerçekleştirmiş. Telefonun segmenti son derece iyi hazırlanmış ve soğutucu desteğiyle oyun performansını arttırmaya yönelik çalışmalar yapılmış. İşlemci olarak Snapdragon 855+ kullanılmıştır. Dahili hafızası oldukça fazla olup, 12 GB ram eklenerek üretilmiştir. Piyasa değeri 5000-6000 TL arasındadır.

4. Samsung Galaxy S20

 

Samsung oyuncular için ürettiği S20 telefonu piyasaya sürdü. Yüksek kaliteli oyunlar için üretilmiştir ve performans açısından bekleneni vermiştir. 6,2 inçlik ekrana sahip telefonda işlemci olarak Exynos 990 kullanılmıştır. Telefonun yüksek grafik oyunlarında ısınmaması ve kasmalara sebebiyet vermemesi için özel bir soğutma sistemi oluşturulmuş. Oyuncuların son derece memnun kaldığı S20, en çok tercih edilen oyuncu telefonları arasında yer almayı başarmıştır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *