PlayStation Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı!

Sony, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı özel bir duyuru ile yeni yılın ilk PlayStation Plus ücretsiz oyunları açıklandı. Yapılan resmi açıklamaya göre abone sahipleri, bu ay 3 farklı oyunu herhangi bir ücret ödemesi yapmadan oynayabilecek. Dilerseniz, PlayStation Plus Ocak 2021 oyunları listesini gelin detaylı ve bir o kadar da ayrıntılı bir şekilde birlikte inceleyelim.

3 Muhteşem Oyun Tamamen Ücretsiz

PlayStation Plus Ocak 2021 oyunları sonunda resmi olarak Sony tarafından açıklandı. Oyun severler, abonelikleri boyunca Shadow of The Tom Raider, Maneater ve Greedfall isimli yapımları oynayabilecek. İşte, merak uyandıran 3 farklı oyunun detaylı incelemesi…

1.     Shadow of The Tom Raider

PlayStation Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı!

14 Eylül 2018 tarihinde oyun severlere sunulan Shadow of The Tom Raider, dönemin en dikkat çeken aksiyon oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Hikayesi ve aksiyon sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken söz konusu yapım, çıkışından bu yana dört milyondan fazla kopya satma başarısı göstermiştir.

Ocak ayı içerisinde PlayStation Plus abonesi olan oyun severlere ücretsiz olarak verilecek olan söz konusu yapım hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 oyun konsollarında sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynanabilecek.

2.     Maneater

PlayStation Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı!

12 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 5 platformuna çıkan Maneater, oynanış dinamikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ölümcül bir köpek balığını canlandırdığımız bu oyunda Türkçe dil desteği de bulunuyor. 5 Ocak tarihi itibariyle indirilebilecek olan söz konusu oyun, PlayStation 5 oyun konsolunda sorunsuz ve oldukça akıcı bir şekilde oynanabilecek.

3.     Greedfall

PlayStation Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı!

PlayStation Plus Ocak 2021 oyunları listesinde yer alan Greedfall, oyun severlere oldukça gerçekçi rol yapma deneyimi sunuyor. Savaş, diplomasi ve gizlilik temeline kurulan söz konusu yapım hikayesinin yanı sıra üst düzey grafikleriyle de göz kamaştırıyor. 5 Ocak 2021 tarihinden itibaren PlayStation Plus abonesi olan oyun severlere ücretsiz olarak sunulacak yapım, hem PlayStation 4 hem PlayStation 5 oyun konsollarında sorunsuz bir şekilde oynanabilecek.

PlayStation Plus Aboneliği Nedir?

PlayStation Plus Aboneliği

PlayStation Plus aboneliği, oyun severlere oldukça çeşitli avantajlar sunuyor. Söz konusu abonelik sistemine üye olan kullanıcılar, her ay verilen birbirinden kaliteli yapımları ücretsiz ve sınırsız bir şekilde oynayabiliyor. Tüm bunların yanı sıra abone sahipleri, oldukça ciddi indirimlerden de sorunsuz bir şekilde yararlanabiliyor ve oyunları online bir şekilde oynayabiliyor.

PlayStation Plus 2021 Fiyatları

PlayStation Plus 2021 güncel fiyat listesi dikkat çekiyor. Söz konusu abonelik hizmetine 1 ay üye olmak ve çeşitli avantajlardan yararlanmak isteyen oyun severler 40 TL, 6 ay boyunca bu servise üye olmak isteyen oyun severler 100 TL ve 1 yıl boyunca bu servisten yararlanmak isteyen oyun severler ise 240 TL ödeme yapması gerekecek.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *