PlayStation Plus Mart Ayı Oyunları Belli Oldu!

PlayStation Plus Mart ayı oyunları, geçtiğimiz günlerde Sony tarafından resmi olarak açıklandı. PlayStation Plus abonesi olan oyun severler, her ay olduğu gibi bu ayda dört farklı oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabilecek.

Sony tarafından yapılan resmî açıklamaya göre PlayStation Plus abonesi olan oyun severler, ücretsiz oyunlara 2 Mart tarihinden itibaren erişebilecek. Dilerseniz, Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony tarafından Mart ayında verilecek olan ücretsiz oyunları gelin ayrıntılı olarak birlikte inceleyelim.

4 Muhteşem Oyun Mart Ayında Tamamen Ücretsiz!

oyun-kahini-4-muhtesem-oyun-mart-ayinda-tamamen-ucretsiz

PlayStation Plus Mart ayı oyunları listesi geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklandı. Yapılan açıklamaya göre oyun severler, Final Fantasy VII Remake, Remnant From The Ashes, Maquette ve Farpoint isimli oyunları tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabilecek. Dilerseniz, Mart ayı içerisinde verilecek olan PlayStation Plus oyunlarını gelin ayrıntılı olarak birlikte inceleyelim.

1.     Final Fantasy VII Remake

oyun-kahini-final-fantasy-vii-remake-indir
Final Fantasy VII Remake

10 Nisan 2020 tarihinde piyasaya çıkan Final Fantasy VII Remake, son dönemin en popüler oyunları arasında yer alıyor. 1997 Yılında PlayStation için özel olarak yayınlanan Final Fantasy VII isimli oyunun yeniden tasarlanmış hali olarak lanse edilen yapım, hikayesiyle oldukça göz kamaştırıyor.

Aksiyon dolu sahneleriyle oyun severlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatan yapım, Square Enix tarafından geliştirildi. Oldukça popüler olan ve heyecanın bir dakika dahi eksik olmadığı oyun, Mart ayında PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olacak.

2.     Remnant From The Ashes

oyun-kahini-remake-to-ashes-indir

PlayStation Plus Mart ayı oyunları listesinde Remnant From The Ashes isimli oyunda yer alıyor. Son derece heyecan dolu bir hikâye’ ye sahip olan oyundaki tek amacımız ise dünyayı istila eden yaratıkları yenmek.

Üçüncü şahıs nişancı deneyimi sunan söz konusu oyun, oldukça kısa bir süre içerisinde 1 milyon kopya satma başarısı göstermiştir. Oynanış dinamiği ve görsel efektleriyle dikkat çeken yapım, Mart ayı içerisinde PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verilecektir.

3.     PlayStation Plus Mart Ayı Oyunları Listesinde Maquette İsimli Yapımda Yer Alıyor!

oyun-kahini-maquette-indir

PlayStation 5 oyun konsolu için özel olarak geliştirilen Maquette isimli oyun, Mart ayı içerisinde ücretsiz olarak indirilebilecek. Grafiksel anlamda oyun severleri oldukça tatmin edecek olan yapım, son derece fantastik yapısıyla da dikkat çekiyor.

Oyun severler, özel olarak tasarlanan yapımda, çeşitli bulmacaları çözerek ilerlemeye çalışacak. The Witness isimli oyuna oldukça çok benzeyen söz konusu oyun, 2 Mart 2021 tarihinde indirilebilir olacak.

4.     Farpoint

oyun-kahini-farpoint-indir

Son dönemin dikkat çeken yapımlarından biri olan Farpoint, Mart ayı içerisinde ücretsiz olarak indirilebilecek. PS VR için özel olarak tasarlanan söz konusu oyun sıra dışı hikayesiyle de dikkat çekiyor.

Uzaylıların bulunduğu dünyada mahsur kalan karakterimizi yöneteceğimiz oyun, birinci sınıf nişancı türünde. 2 Mart 2021 tarihinden itibaren indirilebilir olacak oyun da aynı zamanda çevrimiçi mod desteği de bulunuyor.

2021 Yılında Güncel PlayStation Plus Fiyatları

oyun-kahini-mart-ayinda-guncel-playstation-plus-fiyatlari

Sony tarafından açıklanan güncel PlayStation Plus fiyat listesi şu şekilde;

  • 1 Aylık Abonelik Fırsatı: 40 TL
  • 3 Aylık Abonelik Fırsatı: 100 TL
  • 12 Aylık Abonelik Fırsatı: 240 TL

Oyun severler, söz konusu aboneliklerden herhangi birine üye olarak PlayStation Plus Mart oyunları listesinde yer alan tüm yapımları sınırsız ve ücretsiz bir şekilde oynayabilecektir.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *