Google Play 2020 Yılının En Yenilikçi Oyunları Açıklandı!

Yıl sonlarında düzenli olarak uygulama mağazaları tarafından açıklanan ‘enler’ listesi arasında Google Play 2020 Yılının en yenilikçi oyunları listesi de açıklandı. Google Play bu sene duyurduğu en iyi oyunlar listesini farklı kategoriler altında açıkladı. Halk oylamasının da bulunduğu bazı listeler bulundurdu ve kullanıcıların görüşlerini dikkate aldı.

Açıklanan listeler arasında halk oylaması ile seçilen en iyi oyun, mağaza editörleri tarafından seçilen ve indirilme sayısı dikkat edilerek oluşturulan en iyi oyun gibi farklı seçenekler bulundu. Bunun yanı sıra duyurulan liste konuları arasında en yenilikçi, en eğlenceli, en bağımsız oyunlar da bulunmaktadır. Temelde dikkat edilen durum indirilme sayısı ve oynanma yoğunluğu olmaktadır.

Google Play 2020 Yılının En Yenilikçi Oyunları Listesi

oyun-kahini-google-play-2020-yilinin-en-yenilikci-oyunlari-listesi

Duyurulan Google Play 2020 yılının en yenilikçi oyunları listesi oyun içerisinde yeni oynama yöntemleri oluşturulmaları ile duyurulmuştur. Yeni oyun stilleri oluşturarak cesaret gösteren oyunlar liste içerisinde yer almıştır. Yıl içerisinde sıklıkla oyun severler tarafından oynanan oyunların listesi beş farklı oyun başlığı altında duyurulmuştur.

1.     Fancade

oyun-kahini-facade-indir

Oyunu deneyimleyen kullanıcılar tarafından çoğunlukla Minecraft benzetmesi yapılmıştır. Fancade içerisinde belirli yapı kutularınız ve taşlarınız bulunmaktadır. Bunları kullanarak istediğiniz düzeyde yapılar oluşturabilirsiniz. Hayal gücüne dayalı bir oyun olmakla birlikte mevcut alanlar arasında bağlantılar kurarak bulunan alanın genişletilmesi de mümkündür.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

2.     Genshin Impact

oyun-kahini-gensihn-impact-indir

Google Play 2020 yılının en yenilikçi oyunları arasında bulunduğu gibi Genshin Impact aynı zamanda mağaza tarafından en iyi oyun olarak seçilmiştir. İki ayrı kategoride yer alması kullanıcılar tarafından da ne derece beğenildiği hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Oyun 10 milyonun üzerinde oyun sever tarafından indirilmiş ve oynanmıştır.

İlginizi Çekebilir: 2021 Yılında En Güzel Mobil Oyunlar

Oyunun temel amacı anime karakteri olarak seçilen karakter ile mevcut dünyada gezinti yapmaktır. Bu gezinti sırasında karşılaşılan karakterler ve canlılara savaş açarak özellikler elde etmektedir. Belirli bir seviyeye kadar tek kişilik oynanan oyun 16. Level sonrası takım halinde oynanabilmektedir. Daha büyük zorluklar oluşacağından tek kişilik ilerlemek bu seviye sonrası kolay olmamaktadır.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

3.     Minimal Dungeon RPG

oyun-kahini-minimal-dangeoun-indir
Google Play 2020 Yılının En Yenilikçi Oyunları

RPG oyunlara farklı bir hava getiren oyun, görsel grafiklerden olabildiğince uzak durmuştur. Oyun karelerden oluşan bir alandan oluşur. Karakterlere saldırılardan ziyade direkt olarak kutulara saldırı gerçekleştirilir. Özellikler arttırılarak daha fazla güç elde edilmeye çalışılır. Oyunu kazanabilmek için daha fazla karakteri alt etmek gerekiyor. Oyunun yapısı diğer RPG oyunları gibi oluşmaktadır.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

4.     The Gardens Between

oyun-kahini-the-gardens-between-indir

Google Play 2020 yılının en yenilikçi oyunları arasında ücretli olarak sunulan uygulamalardan birisidir. Oyun bir hikaye temeline dayanmaktadır. İki karakter bir an içerisinde farklı diyarlara geçiş yapmaktadır. Bu alanlar arasından geçerek ana başlangıç noktasına gidebilmek hedeftir. Ancak bu geçiş sanıldığı kadar kolay olmamaktadır.

Oyun içerisinde yer alan grafikler üç boyutlu ve oldukça gerçekçidir. Karakteri yönlendirerek en üst kısımda yer alan geçiş alanına gitmek gerekir. Ancak bu temel hedef değildir. Geçiş sırasında yer alan aşamalara ve parçalara dikkat etmek zorunluluktur. Bulmacayı çözebilmek adına bu parçalardan yararlanıldığı bilinilir.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

5.     Very Little Nightmares

oyun-kahini-very-little-nightwares-indir

En iyiler listesinde ücretli olan bir diğer oyun Very Little Nightmares uygulamasıdır. Uygulama sarı yağmurluk ile bulunan bir kızın kurtarılması amacıyla ilerlemektedir. Kaybolan ve yıkık bir alanda mahsur kalan karakteri belirli malzemeleri kullanarak çıkışa götürmek hedeflenir. İlerleme sırasında yollar bozuk olabilmekle birlikte canavarlar ile savaşmak da gerekebilmektedir.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *