PUBG New State Sonunda Resmi Olarak Tanıtıldı! İşte, Detaylar

PUBG New State, geçtiğimiz günlerde yayınlanan özel bir tanıtım videosuyla duyuruldu. PUBG Mobile oyununun yeni bir sürümü olarak nitelendirilen yapım, tanıtım videosunun hemen ardından ilk olarak Google Play mağazasında ön siparişe açıldı. Dilerseniz, tanıtım videosu yayınlanan ve ön kayıta açılan yeni mobil oyunu gelin ayrıntılı olarak birlikte inceleyelim.

PUBG New State Yakında Geliyor!

PUBG New State, çok yakında oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Yenilenen konsepti ve baştan tasarlanan yapısı ile oyun severlerin karşısına gelecek olan yapım 2051 yılında geçecek. Oyuncular, ultra gerçekçi grafiklerin yanı sıra üst düzey teknolojik silahlar ile amansız bir mücadeleye girişecek. İşte, yeni oyun ile ilgili tüm detaylar…

1.     Yenilenen Silah Koleksiyonu

PUBG New State silah çeşitleri

PUBG  silah çeşitleri PUBG New State silah çeşitleri ile son derece dikkat çekiyor. Oyun severler yepyeni teknolojik silahların yanı sıra aynı zamanda oyun içerisinde yer alan droneları da aktif olarak kullanabilecek. Oyun içerisinde bulunan droneları kullanacak olan oyun severler, rakiplerine göre biraz daha avantajlı olacak.

2.     Haritalar Baştan Tasarlandı

PUBG New State haritaları
PUBG haritaları

PUBG New State haritaları ile ilgili bilgiler henüz yayınlanmadı. Fakat, yapılan ilk açıklamalara göre haritaların 8 x 8 kilometrelik bir boyuta sahip olacağı öğrenildi. Son derece büyük olacak haritalar sayesinde oyun severler de açık dünya deneyimini en düzeyde yaşayabilecek.

3.     Temel Mantık Aynı Kaldı

Yeni PUBG oyunu her ne kadar son derece üst düzey grafiklere sahip olsa da oynanış mantığı eski oyunla aynı kaldı. Oyun severler, tıpkı PUBG Mobile oyununda olduğu gibi 100 kişilik destansı savaşlara katılabilecek ve 1. olabilmek için amansız bir mücadeleye girişebilecek.

Ön Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır?

PUBG New State
PUBG New State

PUBG New State ön kayıt işlemi, son derece pratik ve bir o kadar da kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Söz konusu oyuna ön kayıt yaptırmak isteyen oyun severler, aşağıda yer alan anlatımı takip edebilir.

  • Yeni PUBG oyununa ön kayıt yaptırmak isteyen oyun severler, öncelikli olarak Google Play mağazasına girmelidir.
  • Google Play Mağazasına giren kullanıcılar arama kutucuğuna PUBG New State yazmalı ve arama butonuna basmalıdır.
  • Arama butonuna bastıktan sonra söz konusu oyun karşınıza gelecektir. Karşınıza gelen oyuna tıklayarak ön kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni PUBG oyunu, her ne kadar ilk olarak Google Play mağazasında ön kayıta açılmış olsa da söz konusu yapım kısa bir süre içerisinde APP Store mağazasında da oyun severler ile buluşacak.

Ayrıca, PUBG New State indirme işlemi de tamamen ücretsiz bir şekilde yapılabilecek. Baştan tasarlanan ve yepyeni bir konseptte sahip olan oyunun ne kadar başarılı olacağı ise şimdiden oldukça merak konusu. Oyunun resmi çıkış tarihi ile ilgili bilgiler ise ilerleyen günler içerisinde yapımcı şirket tarafından açıklanacak.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *