İşte FuBo Rolls! Fenerbahçe İlk Mobil Oyununu Tanıttı

Geçtiğimiz günlerde mobil oyun sektöründe ilerlemek istediğini duyuran kulüp ilk oyunu olan FuBo Rolls’ ü duyurdu. Ülkemiz sınırları içerisinde önde gelen spor kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe, son günlerde spor alanındaki başarıları arasında farklı konularda eklemeyi hedeflemektedir. Taraftarının mevcut potansiyelinin farkında olan kulüp çalışanları ve başkanı yeni alanlarda gelişim sağlamak adına ilk adımları attı.

Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Ali Koç yapılan bir toplantı sırasında taraftar uygulaması olan ‘Mohikan’ın tanıtımını gerçekleştirmişti. Sosyal medya mecrasında ilerlemek ve bu anlamda yankı duyurmak isteyen başkan kısa süre içerisinde beş farklı oyunun da uygulama olarak sunulacağı haberini vermişti. Taraftarlar arasında oldukça merak uyandıran bu konu aynı zamanda kulüpler arasında farklı bir rekabet ortamı oluşacağı sinyallerini vermektedir.

Fenerbahçe Mobil Oyunu: FuBo Rolls

Fenerbahçe Mobil Oyunu: FuBo Rolls
Fenerbahçe Mobil Oyunu: FuBo Rolls

Fenerbahçe kulübü tarafından duyurulan mobil uygulama sonrası ilk oyun FuBo Rolls artık kullanıcıların kullanıma açık haldedir. Zoom üzerinden yapılan yayın sırasında taraftarlarının da katılım sergilemesi sırasında Fenerbahçeli ünlü isimler de bulunmaktaydı. Başkan oluşturulan ‘Mohikan’ uygulaması sayesinde taraftarların her zaman kulüp yanında olabileceğini de duyurdu.

Uygulamanın oluşumu sırasında bizati olarak Fenerbahçeli ünlü iş adamlarının bulunduğunu aktaran Koç, her bireye teşekkürlerini de bu sırada iletti. Oluşturulan uygulama ve oyun sayesinde kulübe farklı bir hava katan başkan bu gelişimlerin uzun vadede devam edeceği bilgisini de iletti. Taraftar ve kulüp arasındaki bağın bu sayede artacağını aynı zamanda eğlenceli vakitler geçirebilmeyi de mümkün kılacağı belirtilenler arasındadır.

 

Fenerbahçe kulübünün bir simgesi haline gelecek gibi duran FuBo Rolls ilk olarak Apple Store üzerinden indirmeye uygun hale getirildi. Yayınlanacak beş oyun arasından ilki olma özelliğine sahip oyun kısa sürede birçok taraftar tarafından indirildi. İlk gelen dönütler ise bu doğrultuda olumlu oldu. Eğlenceli vakit sunabilmek adına farklı taraftarların da tercih edebileceği bir konseptte oluşturulmuştur.

Hi Games ve MooMoo tarafından hazırlanan oyun indirme boyutu 200 MB ve üzerinde bir kapasiteye sahiptir. Alan açısından indirmeye oldukça uygun olan oyun bireyler tarafından kolaylıkla indirilebilmektedir. Oyun, iOs 10.0 ve daha yeni işletim sistemi ile çalışan telefonlar tarafından indirime uygun olmaktadır. Aynı zamanda İngilizce dil seçeneği de bulunmaktadır. Çoğu oyunda olduğu gibi belirli bir ücret karşılığında oyun içi reklamların kaldırılması mümkün olmaktadır.

 

FuBo Rolls Nasıl Oynanır?

Fenerbahçe Mobil Oyunu: FuBo Rolls
Fenerbahçe Mobil Oyunu: FuBo Rolls

FuBo Rolls temelde basit bir mantığa dayanmaktadır. Futbol kulübüne yakışır bir şekilde oluşturulan oyun topun rakiplerden geçmesi üzerine oluşturulmuştur. Tabi topun ilerletilmesi sanıldığının aksine engelleri beraberinde getirmektedir. Toplarını rakiplerinin üzerinden geçirerek ilerlemek en temel hedeftir. İlerleme sırasında oyunu daha da zorlaştırmak verilen özellikler arasında bulunur. Ekstra tuzaklar aktif hale getirilerek gidişat durumuna göre de ekstra bonus kazanmak mümkün olmaktadır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *