2023 Yılında En Güzel Mobil Oyunlar

Güzellik göreceli bir kavramdır haliyle ancak; macera, tutku, hırs, başarı, heyecan çoğu kişi için ortak güzelliklerdir. Bu yazıda da sizlerle en güzel mobil oyunlar hakkında bir liste vereceğim.

En Güzel Mobil Oyunlar Listesi

oyun-kahini-en-guzel-mobil-oyunlar-listesi

En güzel mobil oyunlar listesini sizler için detaylı olarak hazırladık. İşte, hazırladığımız o muhteşem liste…

1. PUBG

oyun-kahini-pubg-indir
En Güzel Mobil Oyunlar

PUBG veya uzun halini yazmak istersek PlayerUnknown’s Battlegrounds. 100 oyuncu ile oynanabilen bir video oyundur. Oyun, uçakla bir adaya getirilen 100 oyuncu arasında hayatta kalabilmek. Oyuncular, oyun boyunca gruplar halinde veya bireysel olarak kendisine rakip olan 99 oyuncuyu öldürme çabası içindedirler. Coşku dolu bu oyunu oynarken heyecan ve macerayı tüm benliğinizde hissedebileceğiniz çok güzel bir mobil oyundur.

2. Call of Duty Mobile

oyun-kahini-call-of-duty-mobile-indir

PUBG’yi yetersiz görenler için ideal bir oyundur Call of Duty Mobile. Hem bilgisayardan hem de telefondan oynayabileceğiniz çok güzel bir savaş oyunudur. Oyunda farklı farklı birçok modda çevrimiçi olarak savaşa katılabilir ve zombilere karşı savaşabilirsiniz. Oynadığınız süre boyunca kanınızdan heyecan ve maceranın akacağı, çok güzel bir mobil oyundur.

 3. Johnny Trigger

oyun-kahini-johnny-trigger-indir

Karakterinizi iki elinde tabancayla limanda koşturuyorsunuz. Limanda değişik değişik yerlere saklanmış ve siz koşarken sizi öldürmek isteyen düşmanlarınıza karşı savaşıyor ve onlar sizi öldürmeden siz onları öldürüyorsunuz. Johnny trigger de sürükleyici çok güzel bir mobil oyundur.

4. Drive

oyun-kahini-drive-indir

Miami, San Francisco, Los Angeles ve New York olmak üzere dört farklı şehrin sokaklarında, John Tanner adında eski bir araba yarışçısı olan karakterimizin gizli bir görevini hikâye edinen bir oyundur. Bazı görevlerin aşırı zor olması sebebiyle hırsa bürüneceğiniz, beceremedikçe sinir olup tekrar ve tekrar deneyeceğiniz oyun en güzel mobil oyunlar listemizde kendisine yer buldu.

5. ROBLOX

oyun-kahini-roblox-indir

Oyunda kendi oyununuzu tasarlayabileceğiniz veya başka oyuncular tarafından tasarlanan oyunlarda oynayabileceğiniz devasa bir çevrimiçi oyun platformudur.  Oyuncuların birbirleri ile etkileşim halinde olabildiği sonu olmayan koskoca bir evren gibidir bu oyun. Oynamaya başladığınızda, hayalinizdeki farklı türlerdeki oyunları yaratabileceğiniz veya başkalarının yarattığı farklı türlerdeki oyunlarda oynayabileceğiniz bu uçsuz bucaksız oyun platformunda sürüklenecek ve kendinizi oyundan alamayacaksınız bu sebeple en güzel mobil oyunlar listesinde yer alır.

6. Sky: Children of the Light

oyun-kahini-sky-children-the-light-indir

Bu oyun ise sürükleyici bir keşif oyunudur. Bu sürükleyiciliği ise karakterinizin aşırı tatlılığı sağlamaktadır. Oyunda bulunan yedi farklı krallıkta keşif gezileri yaparak krallıkların gizemlerini çözmeye çalışıyorsunuz. Gizemleri çözdükçe seviye atlıyorsunuz. Her seviye atlamanızda karakteriniz daha da tatlı bir görünüme bürünüyor ve farklı yapısıyla en güzel mobil oyunlar listesinde kendisine yer buluyor.

7. Vainglory

oyun-kahini-vainglory-indir

Çevrimiçi, çok oyunculu bir savaş oyunudur. Oyunda 36 karakter bulunmakta ve bu 36 karakterin de nadir den efsaneviye kadar alabileceğimiz faklı farklı görünümleri bulunmakta. 25, 10 ve 5 dakikalık farklı modlarda oynayabileceğiniz çok güzel bir taktiksel savaş oyunudur.

8. En Güzel Mobil Oyunlar Listesinde Dead by Daylight İsimli Yapımda Yer Alıyor

oyun-kahini-dead-by-light-indir

Coşkuyla oynayabileceğiniz bir korku oyunudur. Dehşet verici acımasız bir katilin, kan dondurucu korkunç bir ölümden kaçmaya çalışan dört hayatta kalmaya çalışan karakteri avlamaya çalıştığı 4 kişiye karşı bir kişinin oynadığı bir korku oyunudur. Oyuncular hayatta kalmaya çalışan olarak veya katil olarak rol alabilirler.  Dehşet verici, aşırı heyecanlı ölümcül bir saklambaç oyunudur.

9. Brawlhalla

oyun-kahini-brawhlla-indir

İki boyutlu bir platformda oynanan dövüş oyunudur.  Dört kişiyle oynanan bu oyunda ister dört kişi ayrı ayrı bireysel olarak oynayın, isterseniz de ikişer takımlar halinde. Oyunun amacı, iki boyutlu platform üzerinde rakiplerle karşı karşıya gelerek onları platformdan aşağı itelemek. Basit olsa da rekabet içinde heyecanlı olabilecek çok güzel bir mobil oyundur.

10. Eve Echoes

oyun-kahini-eve-echoes-indir

Çevrimiçi ve çoklu oyunculu bir oyun olan bu oyun uzayda geçen ve kalıcı bir dünya oluşturan rol yapma oyunu olan Eve Echoes de en güzel mobil oyunlar listesinde kendisine yer buluyor. Oyunda savaş, ticaret, sosyal hayat fark etmeksizin gerçekten orda yaşıyormuş gibi hissedebileceğiniz harika birçok macera sizleri beklemekte. Oyundaki uzay tabanlı oluşturulan dünyada rol yaparak, etkinliklere katılarak yaşayabileceğiniz çok güzel bir mobil oyundur.

11. Dirt Bike Unchained

oyun-kahini-bike-indir

Bu oyun, iki tekerlekli tutkulularının oynamak isteyeceği adrenalin dolun bir oyundur. Motosikletinizle çöl, orman veya bataklıklar gibi zorlu yollarda hızlı sürerek ve zıplayarak heyecanın tadını daha da leziz bir hale getirebilirsiniz. Oyunda görevlerin üstesinden gelmek için tek başına mücadele edebileceğin gibi sayı olarak 24 kişiye kadar çıkabileceğin bir takım oluşturarak bu zevki arkadaşlarınla da paylaşabilirsiniz.

12. Clash Royale

oyun-kahini-clash-royale-indir

En güzel mobil oyunlar listemizin sonuna geldik. Bu oyun da çevrimiçi oynayabileceğimiz çok oyunculu oyunlardan biridir. Oynarken clash karakterlerini kullandığın harika bir strateji oyunudur. Rakip tarafın senin kaleni yıkmak için gönderdiği clash karakterine karşı elinde olan karakteri gönder ve kaleni koru veya rakip tarafın kalesini yıkarak oyuna galip gel. Stratejiler arasında heyecana kapılacağın sürükleyici oyunlardan biri.

Yazının başında da bahsetmiş olduğum gibi güzellik göreceli bir kavramdır. Yine de “En Güzel Mobil Oyunlar ” başlığı altında listelediğim 12 oyunu sizlerle paylaştım. Kişisel görüşlere göre göstermiş olduğum oyunlardan daha güzel olduğunu iddia edebileceğiniz oyunlar da mevcuttu illaki. Ancak bu oyunlar da oynarken heyecan içinde olacağınız, galip gelmek için hırslanacağınız ve kafanızı oyunlardan kaldıramayacak derecede sürükleyici oyunlardandır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *