Ücretsiz En İyi Bilgisayar Oyunları | 2020

Herhangi bir ücret ödemeden indirip keyifle oynayabileceğiniz en iyi bilgisayar oyunları listelendi. Dünya üzerinde oyun sektörüne yatırım gün geçtikçe artıyor. Bugün oyun üretici firmalar yüzlerce oyunu piyasaya sürmüştür. Bu oyunlar sayesinde insanların eğlenceli vakit geçirerek stres atıyor. Piyasaya sürülen bu oyunlar belli ücretler karşılığında bilgisayara indirebilirsiniz.

Günümüzde yüzlerce insanda bilgisayar bulunuyor. Ülkede son yıllardaki vergilerden dolayı oyun fiyatları pahalı hale geldi. Bu durumda insanları ucuz hatta bedava oyun arayışına girilir. Hal böyleyken ücretsiz oyunların para tuzaklarına da düşmüş oluyor.

Sizler için hazırlanan listede bedava en iyi PC oyunları bulabilirsiniz. Hiçbir kuruş ödemeden bu oyunlara sahip olabilirsiniz.

Oynayabileceğiniz En İyi Bedava PC Oyunları

En iyi bilgisayar oyunları ücretsiz şekilde bilgisayara indirmek artık çok kolay hale geldi. Oyunlar insanı hayatın stresinden uzaklaştırarak kendi içine çeker. Sadece stresli anlarınızda değil arkadaşlarınızla hoş vakit geçirmek için de oyun oynayabilirsiniz.

Tek kuruş ödemeden oynayabileceğiniz oyunlar:

  • Fortnite Battle Royale
  • Dota 2
  • Planetside 2
  • Path of Exile
  • League of Legends
  • Hearthstone : Heroes of Warcraft
  • Star Wars:The Old Republic
  • Forza Motorsport 6 Apex
  • Dauntless
  • World Of Tanks
  • Killer Instinct

Bu oyunları bilgisayarınıza ücretsiz indirerek oynayabilirsiniz. Oyun severlerin merakla beklediği aksiyon dolu liste yayınlandı. Bu listedeki oyunlar sizi gerçek hayattan koparıp kendi içerisindeki hikayeye çekecektir.

Ücretsiz En İyi Bilgisayar Oyunları | 2020
Ücretsiz En İyi Bilgisayar Oyunları | 2020

En İyi Popüler Ücretsiz Bilgisayar Oyunları

En iyi bilgisayar oyunları listesinde tüm oyun severlerin vazgeçemediği ve her zaman bilgisayarlarında bulunan popüler oyunlar vardır. Bu PC oyunları zaman geçtikçe kendi oynanabilirliğini koruyor. Hem online hem de çok oyunculu oynama özellikleriyle arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Popüleren iyi bilgisayar oyunları listesinde sizler de kendinize hitap eden oyunu bulabilirsiniz. Farklı oyun kategorilerinde bulunan bu oyunlar zamanınızı en iyi şekilde geçirmenizi sağlar. Aksiyon ve macera severlerin aklına ilk gelen GTA 5 oyunudur.

Bir diğer popüler oyunlar Counter-Strike: Global Offensive, PES, Zula, Minecraft, Fortnite, PUPG, FİFA, SMİTE, Paladins diye devam ediyor. Bu oyunları bilgisayarınıza ücretsiz şekilde indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Efsane Ücretsiz En İyi Bilgisayar Oyunlar

Eski olmasına rağmen en iyi bilgisayar oyunları olarak seçilen ve kalıcılığı yakalayan efsane oyunlar oynarken sizi etkisi altında bırakacaktır. Video oyun pazarı ile serüvene başlayan bilgisayar oyunları halen daha etkisini koruyor.

Aktif oyuncu sayısı ile en çok oynanan oyunlar arasında Counter Strike 1.6 birinciliğini koruyor. Bedava en iyi PC oyunları efsane serisi Grand Theft Auto: San Andreas, Call Of Duty 2 en beğenilenleri oldu.

Strateji ve savaş oyunları sevenler için Age of Empires 2 ve Mount Blade: Warband oyunlarını tercih edebilirler. Yarış oyunlarının en efsanevi oyunu Need for Speed: Underground 2 bilgisayarına indirip oynayabilirsiniz. Bu oyunlar halen daha kalıcılığı koruyor.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *

Yapılan Yorumlar
  1. Kerem

    Gerçekten çok iyi bir yazı bilgisayarda oynanabilecek tüm oyunlar yazılmış teşekkür ederim

  2. Aytül

    Siteye aboneyim ve bayılıyorum güncel haberlere oyunlarına bilgilerine gercekten emek verilmiş bravo teşekkür ederim

  3. Görkem

    Özellikle hafta sonlarını evde geçirdiğimiz bu dönemde can sıkıntısına ilaç gibi gelecek bir içerik olmuş 👍🏼👍🏼👍🏼

  4. Elifsrtdmr

    Yıllardır oyun oynuyorum bu sebeple daha bilinçli okudum ve katılıyorum. Özellikle LoL ve Dota 2 en sevdiğim oyunlardan. Diğer oyunları da deneyeceğim.

  5. serdokur

    Yarış oyunlarının en efsanesi kesinlikle Need for Speed Underground 2.Sabahlara kadar başından kalkamadığımız oyundu.Okulu kırıp internet kafe de tüm günümüzü geçirmemize sebep olan oyun.Benim kesinilkle favori oyunum.Güzel bir içerik olmuş.

  6. Ali FUAD

    Günümüzde bilgisayar parça piyasası bu kadar yükselmişken bir de oyunlara para vermek çok da zorluyor biz oyuncuları. Bu yüzden ücretsiz oyunlar bizim için elmas değerinde. Bu açıdan iyi bir bilgilendirme olmuş.

  7. Özgür başar

    Kelime oyunu benim için güzel uygulama sonuçta zekaya faydası olan şeyleri severim

  8. tuba

    Merhaba, bu siteyi keşfettiğim çok süper oldu. Hem ücretsiz hem de kurulum kolaylığı her zaman bulamıyoruz. Teşekkürler. Başarılar