Google Play 2020 Yılının En İyi Bağımsız Oyunları Listesini Açıklandı!

Milyonlarca kullanıcıya sahip mağaza Google Play 2020 yılının en iyi bağımsız oyunları da sonunda açıkladı. Oyun mağazası olarak sahip olduğu çok sayıda kategori arasında bu yıl içerisinde bağımsız oyunlar kategorisi sıklıkla tercih edildi. İndirilme sayılarının baz alındığı liste içerisinde halk oylamasına sunulan kategoriler de yer aldı.

Oluşturulan liste içerisinde beş farklı oyun yer almaktadır. Kişilerin genellikle ücretsiz olarak deneyimleme fırsatı bulduğu uygulamalar gün içerisinde dünyanın her yanından birey tarafından tercih edildi. Sadece Google Play üzerinden değil diğer oyun mağazaları tarafından da çok sayıda indirildiği bilinmektedir. Duyurulan oyunların oynama mantıkları ve grafikleri değişiklik göstermektedir.

En Çok Tercih Edilen Google Play 2020 Yılının En İyi Bağımsız Oyunları

oyun-kahini-en-cok-tercih-edilen-google-play-2020-yilinin-en-iyi-bagimsiz-oyunlari
Google Play 2020 Yılının En İyi Bağımsız Oyunları

Oyun severlerin 2020 yılı kapsamında oyunlara daha çok yöneldiği açık bir gerçektir bu durum Google Play 2020 yılının en iyi bağımsız oyunları listesini oluşturmada etkili olmuştur. Kişilerin yöneldiği oyunlar farklı firmalar tarafından oluşturulmuştur.

1.     Cookies Must Die

oyun-kahini-cookies-must-die-indir

Rebel Twins firması tarafından gerçekleştirilen oyun oldukça eğlencelidir. 13 yaş sınırına sahip oyunun genel kategorisi ‘Aksiyon’ olarak yer almaktadır. Oyun ücretsiz indirme seçeneğine sahiptir. Oynanması ise oldukça basit amaçlara dayanarak ilerlemektedir. Seçilen karakter ile mevcut kurabiye ve içeceklerin parçalanması gerekmektedir.

Karakterin yönlendirilmesi istenilen alanlara tıklayarak gerçekleştirilmektedir. Oyun içerisinde yer alan yeşil sıvı karakterin sağlık durumunu düşürmektedir. Alan içerisinde bulunan tüm kurabiye ve içecekler toplandıktan sonra diğer alana geçebilmek için kilitli bir kapı bulunur. Seviyede yer alan anahtarı aldığınızda diğer seviyeye geçebilirsiniz. Oyun içerisinde karakterin özeliklerini arttırmak da mümkündür.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

2.     Gris

oyun-kahini-gris-indir

Google Play 2020 yılının en iyi bağımsız oyunları arasında yer alan Gris, çok renkli grafik sevmeyenler için oldukça uygundur. Siyah beyaz grafiklerin hakim olduğu ve oldukça durağan ilerleyen oyundur. Oyun içerisindeki karakterin duygusal problemleri bulunmaktadır. Mevcut kaya parçaları ve kırık yapılarında ilerleyerek yer alan yuvarlak renkli parçalar toplanmaktadır.

İlginizi Çekebilir:   Google Play 2020 Yılının En Yenilikçi Oyunları Açıklandı!

Parçalar toplandıkça kişinin arkasına takılmaktadır. Bu yardımcıları belirli kayalar arasında ulaşım sağlamak için toplanabilmektedir. İlerledikçe oyun içerisindeki grafikler kırmızı renge bürünmektedir. Aynı zamanda arada bir gelen rüzgar gibi engeller kişinin oyun içerisinde zorluk yaşamasına sebep olur. İlerleme sonrası özellikler kazanılarak karakterin daha iyi bir hale gelmesi hedeflenmektedir.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

3.     Inbento

oyun-kahini-inbento-indir

Inbento’nun Google Play 2020 yılının en iyi bağımsız oyunları arasında yer alma sebebi temelde bir hikâyeye dayanmadan kişisel olarak oynanmasından dolayıdır. Tüm yaş grupları için oynamaya uygundur. Kedi karakterlerinin bünyesinde oyun oynanmaktadır. Bulmaca kategorisinde yer alan uygulama sağ tarafta yer alan hedef kutuların hazırlanmasına dayanır. Malzemeleri aynı tür ve şekilde kutuya yerleştirmek gerekir.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

4.     Maze Machina

oyun-kahini-maze-machina-indir

Oyun, satranç oyununa benzer kareli bir platform üzerinde oynanmaktadır. Rakip tarafından karaktere gönderilen ufak düşmanlar bulunur. Her hamlede tek kare ilerlemek ya da savaşmak mümkündür. Canavarları öldürdükçe zırh, kalkan elde edilir. Tek hamle imkânı olduğundan strateji oyunu alanında oldukça iddialıdır.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

5.     Sky: Children of the Light

oyun-kahini-children-of-the-light-indir

Çocuk karakterlerin oyunda var olması ile Google 2020’nin en bağımsız oyunları arasında yer alan Children of the Light, online oyun olarak bulunur. Karakterlerin macerası aydınlığa ulaşmak içindir. İki karakterin zorlukların üstesinden gelmesi adına gösterdiği mücadele söz konusudur. Ücretsiz olarak oyunu indirmek mümkündür.

Oyunu deneyimlemek için buraya tıklayınız.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *