2021 Yılında En İyi Araba Yarışı Oyunları

En iyi araba yarışı oyunları listesini sizler için hazırladık! Araba tutkunları araba yarışı oyunlarından asla vazgeçemezler. Her oyunun yerinin ayrı olduğu gibi araba yarışının verdiği zevk bambaşka bir yerdedir. Geçmişten günümüze baktığımızda artık çok yüksek grafik ve gerçeklik sayesinde tam donanımlı yarış zevki tadabiliyoruz. Böylece her ortaya çıkan araba yarışı oyunları bizleri etkileyerek bambaşka bir spor zevki tattırabiliyor. Şimdi oyun severler için en iyi araba yarışı oyunları hangileridir? Liste şeklinde sıralıyoruz.

En İyi Araba Yarışı Oyunları Listesi

oyun-kahini-en-iyi-araba-yarisi-oyunlari-listesi

En iyi araba yarışı oyunları listesini sizler için detaylı olarak hazırladık. İşte, hazırladığımız o liste…

İlginizi Çekebilir: Ücretsiz En İyi Bilgisayar Oyunları | 2020

1. Forza Motorsport 7

oyun-kahini-forza-motorsport-7-indir

Oynayabileceğiniz en gerçekçi oyunlar arasında yer alıyor. Grafik ve oynanış bakımından maksimum seviyede olan bu şaheser oyun araba yarışı severleri gerçekten tam kalbinden vuruyor diyebiliriz. Oyunu oynayabilmeniz için ciddi derecede güçlü bir bilgisayarınızın olması şart. Harddisk alanı ise 99,5 GB olarak belirlenmiş güzel bir yarış oyunu.

2. Need For Speed Heat

oyun-kahini-need-for-speed-heat-indir

Need For Speed oyununu tabii ki bilmeyen yoktur. Dünyanın en ünlü oyunları arasında yer alan bu serinin en yenisi sizleri gerçekten büyüleyecek. Sokak yarışı sevenler için çok güzel ve doyurucu bir oyun dememiz mümkündür. Grafikleri ve oynanış şekli ise büyük bir artı olarak sizlere sunuluyor.

3. En İyi Araba Yarışı Oyunları Listesinde Forza Horizon 4 İsimli Yapımda Yer Alıyor

oyun-kahini-en-iyi-araba-yarisi-oyunlari-listesinde-forza-horizon-4-isimli-yapimda-yer-aliyor
Forza Horizon 4

Mükemmel araba yarışı oyunları arasında yer alan Forza Horizon 4, gerçekçi arabaları ile insanların adeta gözü ile oynuyor. Çünkü grafikleri gerçeğe en yakın olan özel oyunlar arasında yer alıyor. Bu oyunda istediğiniz bir arabayı seçerek büyük bir harita içerisinde rahatlıkla gezebiliyorsunuz. Ama mutlaka bilgisayarınızda bu oyun için 85 GB yer ayırmalısınız.

4. GRID

oyun-kahini-grid-indir

Araba yarışı benim işim diyorsanız hodri meydan. GRID ile tam donanımlı yarışa hazır mısınız? Harika grafik ve yarış atmosferi sayesinde sizleri büyüleyeceğine emin olabilirsiniz. Tam olarak 57 GB yer kaplayan bu oyun yarış severler gerçekten büyüleyecek.

5. Project Cars 2

oyun-kahini-project-cars-2-indir

Gerçekçiliğe ve en iyi sürüş keyfine hazırsanız eğer Project Cars 2 sizlerle birlikte. İlk oyunu ile birlikte dünya üzerinde ciddi derecede kendisinden bahsettirmiş ve yılın oyunu seçilmiştir. Yılın oyunu farkı tabii ki kalitesi ve oyun keyfidir. İkinci oyunu ile bizlerin karşısına çıkan bu güzel isim tüm yarış severlerin yine sevgilisi haline gelmeyi başarmıştır. Görüntü ve gerçekçi sürüş keyfini yansıtan en iyi oyunlar arasında yer alıyor.

6. Assetto Corsa

oyun-kahini-asetto-corsa-indir

Çıktığı günden bu yana gerçekten hafızalara kazınmayı başarmış ve ciddi derecede kendisinden bahsettirmiştir. Grafik ve gerçekçiliğin zirve yaptığı bu oyunu her oynayan kişi tekrar tekrar sürüş keyfini deneyimlemek istiyor. Güçlü arabaların gerçek tadını almak isteyen oyuncuların bir adresi ise Assetto Corsa olarak karşımıza çıkıyor.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *