2021 Yılında En Popüler Mobil Oyunlar

En popüler mobil oyunlar listesini sizler için hazırladık! Bilgisayar ve konsollardan sonra en çok oyun oynanan cihazlar arasında cep telefonları yer alıyor. Teknoloji ilerledikçe telefonlar için tasarlanan oyunlar gün geçtikçe gelişme gösteriyor. Zaman geçirmek ve biraz olsun kafa dağıtmak için insanlar mobil oyunları tercih ediyor.

Telefonlar için her kategoride oyun bulmanız mümkündür. Size hitap eden oyun türlerini seçerek o türde bulunan oyunları inceleyebilirsiniz. Oyunlar genellikle mağazalarda ücretsiz bir şekilde yer alıyor. IOS kullanıcıları için Apple Store, Android işlemcileri için Google Play Store içerisinden indirim sağlanabiliyor.

Bazı oyunları arkadaşlarınızla oynayabilir ve takım halinde keyifli zaman geçirebilirsiniz. En popüler mobil oyunlar arasında en çok tercih edilen oyunlar genellikle çok kullanıcılı oyunlar oluyor. Çoklu oyunculu oyunlar daha fazla zevk verdiği için tercih ediliyor. Her oyununun içeriği farklıdır. Savaş, strateji veya zekâ oyunlarından seçim yaparak oyun oynamaya başlayabilirsiniz.

En Popüler Mobil Oyunlar

oyun-kahini-en-populer-mobil-oyunlar

Mobil oyunlar arasında en çok indirilen ve oynanan oyun PUBG Mobile’dir. 2018 yılında piyasaya çıkan oyun, ilk olarak bilgisayar oyunu olarak piyasada yer almıştı. Herkesin bilgisayarı olmadığı düşüncesine kapılan PUBG mobile yetkilileri, telefonlara uygun bir tasarım gerçekleştirdi. 2018 yılından itibaren çok ilgi gören PUBG Mobile milyonlarca insan tarafından oynanmaya başlandı.

1. PUBG Mobile

oyun-kahini-pubg-mobile-indir

PUBG Mobile oyununda tüm oyuncular birbirleriyle eşit şartlarda savaşıyor. Gerçek oyuncular 100 kişilik bir uçaktan adaya atlıyor. Adada bulunan evlerden eşyalar bularak savaşmaya hazır hale geliyorlar. Eşya toplama işlemleri oyun sonuna kadar gerçekleşiyor.

Bulunan silahlarla alan içerisinde düşman aranmaya başlanıyor. Düşmanlarla karşılaşarak bir savaş durumu söz konusu oluyor. 4 kişilik takım oluşturarak takımınızla, geriye kalan 96 kişiye savaşıyorsunuz. Oyun kalitesi çok akıcıdır. Şu ana kadar piyasaya sürülen grafik açısından en iyi ve en çok indirilen oyun olmayı başarmıştır. PUBG Mobile yetkileri sürekli olarak yenilikler ekleyerek oyunu görsel anlamda daha da iyi bir konuma taşıyor.

Şu ana kadar yaklaşık 500 milyon indirme sayısına ulaşan PUBG Mobile, oyunda iyileştirmeler ve yenilikler yaparak en zirveye çıkmaya çalışıyor. Sürekli olarak güncellemeler getirerek tüm oyuncuların oyun zevklerini arttırmayı planlıyor. Yüksek bir sistem gereksinimi bulunmuyor. Fakat kusursuz bir oyun oynamak için iyi performanslı bir telefon olması sizin için iyi olacaktır.

2. Candy Crush Saga

oyun-kahini-candy-crush-sega-indir

Bu oyun yıllardır oyun piyasasında ilk sıralarda yer alan bir oyundur. Oyunun yaş kitlesi yoktur. Her yaştan insanlar kolay bir şekilde oynayabiliyor. Oynaması oldukça basit olan Candy Crush Saga, özellikle stres atmak için tercih ediliyor.

Teması ve içeriği diğer oyunlardan oldukça farklıdır. İsminden anlaşabileceği gibi, oyun içerisinde yer alan aynı renk şekerler patlatılarak bölüm geçilmeye çalışılıyor. Çocukların ilgi odağını arttırmak için kullanılan bir oyun türüdür. Oyunda yüksek puanlar yaparak arkadaş grubunuzla rekabet içine girebilirsiniz.

Oyun bölümler şeklinde ilerleyerek, seviyenizin yükseltilmesi sağlanıyor. Akıl oyunu olarak piyasaya sürülmüştür ve indirilme sayısı 500 milyonun üzerine çıkmıştır ve en popüler mobil oyunlar arasında yer almaya devam ediyor. Hem IOS hem de Android telefonlarına kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

3. En Popüler Mobil Oyunlar Listesinde FIFA Mobile İsimli Yapımda Yer Alıyor

oyun-kahini-en-populer-mobil-oyunlar-listesinde-fifa-mobile-isimli-yapimda-yer-aliyor
FIFA Mobile

Erkeklerin vazgeçilmezi olan futbol oyunlarında FIFA her zaman ayrı bir yerde olmuştur. FIFA yıllardır futbol oyunlarında markalaşmış bir üretici firmasıdır. Bilgisayar ve konsol oyunlarından sonra FIFA, telefonlara da futbol oyun tasarımı yaparak oyun severleri sevindirmiştir.

En çok oynana oyun listesinde yer alıyor ve özel içerikleriyle heyecan uyandırıyor. Yapılan güncellemelerle yeni eklentiler oluşturarak oyunu daha zevkli bir hale getiriyor. Futbol oyunlarını seven kişilerin mutlaka oynaması gereken oyunlar arasında yer alıyor. FIFA Mobile yaklaşık olarak 100 milyon indirmeye sahip bir oyundur.

4. Kafa Topu

oyun-kahini-kafa-topu-indir

Kafa Topu oyunu stres atmak için tasarlanan bir oyundur. Eğlenceli bir şekilde diğer oyunculara karşı maç yaparsınız. Takım halinde oynama seçeneği yoktur. Çocukluk döneminden bilinen minyatür kale maç sistemi uygulanıyor.

2 kaleden oluşan oyunda, rakibinizin kalesine gol atmak için mücadele veriyorsunuz. Maça başlamadan önce bazı özellikler satın alıp kullanabiliyorsunuz. Size avantaj sağlayacak özellikleri rakiplerinizde kullanabiliyor. Bu özelliklerle rakibinizi dondurabiliyor veya hızlı şut çekebiliyorsunuz. Belirlenen gol sayısına ulaşan kişi maçı kazanarak puanını yükseltiyor. Oyun içerisinde genel bir puan sıralaması bulunuyor. Bu sıralamaya girmek için oyun severler mücadele ediyor.

Oyun isminden anlaşılacağı gibi, topa kafa veya tekme atarak gol atmaya çalışıyorsunuz. Karakterlerinizi kendinize göre değiştirebilir ve görsel anlamda daha iyi karakterler oluşturabilirsiniz. Oyun yaklaşık 50 milyon indirmeye sahip olup her geçen gün popülerliği artmaya devam ediyor.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *