Sevgiliyle Oynanacak Mobil Oyunlar | 2021

Teknolojinin arttığı bu dönemde sevgililer teknoloji içinde de birlikte olma hevesindeler. Özellikle de oyun severler. İşte ekran başında eğlenirken de birlikte olabileceğiniz sevgiliyle oynanacak mobil oyunlar listemizle karşı karşıyayız.

Sevgiliyle Oynanacak Mobil Oyunlar Listesi

oyun-kahini-sevgiliyle-oynanacak-mobil-oyunlar-listesi

Sevgiliyle oynanacak mobil oyunlar listesini sizler için detaylı bir şekilde hazırladık. İşte, hazırladığımız o eğlenceli liste…

1. Lovers in a Dangerous Spacetime

oyun-kahini-lovers-in-dangerous-spacetime-indir

Gelişi güzel yaratılmış bir evren içinde beklenmedik büyük bir kazadan sonra “sevgiyi” düşman bellemiş kötülere karşı partnerinle birlikte savaş. Gelişi güzel yaratılmış gezegenlerde karşına her an çıkabilecek tehlikeye karşı el ele verin. Uzay geminizi geliştirmek, daha güçlü ve donanımlı, size özel bir hale getirmek için uzay cevherlerini bulun. Birlikte sınırsız bir maceraya çıkabileceğiniz, sevgiliyle oynanacak harika bir mobil oyun.

2. Portal 2

oyun-kahini-portal-2-indir

Tek kişilik ve iki kişilik modlarıyla da oynan bir oyun olması sebebiyle bu oyun da sevgiliyle oynanacak mobil oyunlar arasındadır. Tek kişilik modunda; oyun boyunca yönlendirdiğimiz chell adlı ana karakter ve chell’in üstesinden gelmek zorunda olduğu bulmaca ve maceraları yaratan donanımın çalışmasından sorumlu GlaDOS yer almaktadır. Oyunun iki kişilik modu ise eşi olmayan bir hikâye ve iki yeni karakter sunuyor oyunculara. Bu modda birlikte düşünüp birlikte hareket edebileceğiniz bir partnere ihtiyacınız olacak.

3. Sevgiliyle Oynanacak Oyunlar Listesinde Overcooked 2 Yapımda Yer Alıyor

oyun-kahini-sevgiliyle-oynanacak-oyunlar-listesinde-overcooked-2-isimli-yapimda-yer-aliyor

Bu oyunda da birlikte yemek yapmaktan hoşlanan, hızlı ve dikkatli bir veya birden çok partnere ihtiyaç var. 45 bölümden oluşan bu zor ve bir o kadar da eğlenceli oyunda her bölümün farklı bir hikayesi var. Partnerinizle ortak çalışarak, müşterilere siparişlerini yetiştirip, her hikâyenin üstesinden birlikte gelebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: 2021 Yılında En İyi Araba Yarışı Oyunları

4. BattleBlock Theater

oyun-kahini-battleblock-theater-indir

Yalnız başınıza, partnerinizle veya çevrimiçi oynama seçenekleriyle, oyunu ekranda değil de sahnede yaşatan bir oyun. Galibiyete ilerlediğiniz yolda karşınıza çıkan kötü robot kedileri iterek, yumruklayarak veya onları çekerek veya yanınıza alabildiğiniz bir veya iki silahı kullanarak başarılı olabilirsiniz. Yüzlerce seviyeye ve sekiz ayrı arenaya sahip bu oyun birlikte oynayabileceğiniz bitmeyecek bir eğlence gibi.

5. Fun Run

oyun-kahini-fun-run-indir
Fun Run

Çevrimiçi oynanan bu koşu yarışı oyununda sevgilinizle de yarışabilirsiniz. Yarış esnasında karşınıza çıkan engelleri aşabilir ve diğer yarışmacılara da yapabileceğiniz gibi sevgilinize hileler düzenleyerek yarış da galip olabilirsiniz.

6. Shadowgun Legends

oyun-kahini-shadowgun-legends-indir

Ekran sınırını ortadan kaldıran bir zevke sahip bu oyun. İzledikleriniz gerçekmiş gibi oynayacaksınız. Uzaylı istilasına karşı savaşıp, ortalığı kan gölüne çevirebileceğiniz heyecanlı bir oyun. Sevgiliyle oynanacak mobil oyunlar listemiz bu şekildedir.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *