2021 Yılında Oynanacak En İyi FPS Oyunları

En iyi FPS oyunları listesini sizler için hazırladık. Oyun tutkunu olan herkes FPS oyunun ne kadar zevkli ve gerçekçiliği yansıttığını bilir. Oyunlara devrim olarak gelen FPS oyunlar her bilgisayar oyuncusunun hayalini yansıtan karakterlere bürünür. Oyun dünyasının gelişimini baz alarak artık tüm oyunlar neredeyse FPS türüne daha yatkın bir hal almıştır. Öyleyse sizler için şimdi en iyi FPS oyunları hangileri? Açıklayalım.

En İyi FPS Oyunları Listesi

oyun-kahini-en-iyi-fps-oyunlari-listesi

En iyi FPS oyunları listesini sizler için özel olarak hazırladık. İşte, hazırladığımız o eğlenceli liste…

1. Call Of Duty WW2

oyun-kahini-call-of-duty-ww2-indir
En İyi FPS Oyunları

Dünyanın en iyi savaş oyunlarından bir tanesi olan Call Of Duty serisi WW2 oyunu ile göz kamaştırmayı başarıyor. İkinci dünya savaşı konusunu en iyi şekilde anlatan oyun olarak bilinen Call Of Duty WW2 milyonlarca oyuncu tarafından büyük bir beğeni ile yüksek puan almayı hak eden oyunlar arasında yer alıyor. Böylece en iyi FPS oyunları listesinde adı geçiyor.

2. Battlefield 3

oyun-kahini-battlefield-3-indir

Battlefield oyununda devrim gerçekleştiren mükemmel bir oyun karşınızda. Çıktığında dünyanın en iyi ve en beğenilen oyunları içerisinde ilk sırada uzun süre kalmayı başarmıştır. Modern savaşı anlatan en önemli oyun olarak tarihe geçmiştir. Bu oyun hala en iyi FPS savaş oyunları arasında bulunuyor.

3. BioShock İnfinite

oyun-kahini-bioshoc-infinite-indir

Gökyüzünde kurulmuş olan şehir içerisinde bir kadını kurtarma hikâyesini yaşıyorsunuz. Şehrin adı ise Columbia ve bu şehir Zachary Comstock tarafından kurulan bol heykelleri bulunan bir yer. Bu şehir içerisinde Comstock’u öldürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Elizabeth denen bir kadın ise bize yardımcı olmaya çalışıyor.

4. Crysis

oyun-kahini-crysis-indir

Harika denebilecek bir oyun olarak karşımıza çıkan Crysis uzun zaman oyuncuları etkilemeyi başaran nadir oyunlardandır. Farklı gezegenlerden gelen uzaylıların dünyayı istila etmesi ile başlayan macerada karakterimiz özel kıyafeti ile görevlerini gerçekleştiriyor. Son teknolojik kıyafetin vermiş olduğu çeşitli yetenekleri kullanarak daha çok güçlü bir karakter elde edebiliyoruz.

5. Metro 2033

oyun-kahini-metro-2033-indir

Bir diğer mükemmel diyebileceğimiz FPS oyunları içerisinde Metro 2033 dikkat çekiyor. Bu oyunda da farklı yaratıklarla savaşarak dünyayı kurtarma çabasına düşüyoruz. Konusunun gayet oyuncuları etkileyen bir gücü bulunduğundan bu oyun her zaman akılda kalmayı başarmıştır.

İlginizi Çekebilir: 2021 Yılında En İyi Hikayeli Oyunlar

6. Far Cry 4

oyun-kahini-far-cry-4-indir

En iyi FPS oyunu kabul edilen bir diğer yapım olarak en yüksek notu almayı başarmış kalitede devamlılığı bulunan ender oyunlar içerisinde Far Cry 4 bulunuyor. Konusu Himalayalar’da bulunan Kryat adı verilen bir şehirde geçiyor. Şehre baskı ile birlikte zulüm eden ve kendini bu şehrin kralı olarak ilan eden kişiye karşı büyük bir savaş veriyoruz.

7. Half Life

oyun-kahini-half-life-indir

Geçmişin ve geleceğin hala en iyi FPS oyunları arasında kendisine sabit bir yer ayarlayan çok özel bir oyun olarak hafızalarda yer alıyor. Half Life konusu ise deney gerçekleştiren gizli kişilerin yapmış olduğu hata sonucu dünyaya çeşitli yaratıkları bulaştırmaktır. Bu yaratıkları temizleme görevi de bizim olduğundan zorlu ve uzun bir süreç oyuncuları bekliyor.

8. Counter Strike

oyun-kahini-counter-strike-indir

Polis ve terörist karşılaşmasının en zevkli sunumu olan bir oyun olarak tüm dünyada adından bahsettirmeyi başarmıştır. İnternet kafelerde kendisini kapayarak saatlerce bu oyunu oynayanlar eminim buradadır. 50 sene de geçse bu oyun hala oynanabilecek kaliteyi bünyesinde barındırıyor. Online olarak oynandığından daha zevkli ve uzun süreli kapışmalar gerçekleştirilebiliyor.

9. WolfenStein New Order

oyun-kahini-wolfteam-stean-new-order-indir

Hitler dünyasına ve düzenine hoş geldiniz. Bu oyun tam anlamı ile Nazileri anlatıyor ve Naziler ikinci dünya savaşını kazanarak yeni bir düzen ortaya getiriyor. Bizlerde bu düzenin içerisinde düşmanlara karşı çıkan önemli bir karakteriz. İleri teknolojik silahlar ve farklı askerleri bu oyunda bolca göreceksiniz.

10. Call Of Duty Modern Warfare 3

oyun-kahini-call-of-duty-modern-warfare-3-indir

Modern savaşların en iyi versiyonu olarak çok kıymetli oyunlar arasında yer alıyor. Amerika ve Rusya’nın savaşını anlatan bu oyun gerçekçi savaş yapısını ve tatmin edici konusunu tüm oyunculara sunmayı başarıyor. En çok oynanan oyun olarak uzun yıllar liste başında kalmayı başaran özel oyunlardan bir tanesidir.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *