2021 Yılında Oynanacak En İyi Android Oyunlar

En iyi Android oyunlar listesini sizler için detaylı olarak hazırladık. Bilgisayarı veya konsol cihazları olmayan insanlar genellikle telefon üzerinden mobile oyunlara merak sarıyor. Zaman geçirmek veya keyif almak için mobile oyunları tercih ederek telefonundan oyun oynayabiliyor. Oynanacak oyunların iyi olup olmadığını anlamak biraz zor oluyor.

Her insanın oyun zevki farklıdır. Oyun kategorilerinde çok fazla sayıda oyun bulunuyor. Her içerikte android oyun bulmanız mümkündür. Size uygun olan kategorileri seçerek, ilginizi çeken oyunları oynayabilirsiniz. En çok tercih edilen ve en çok oynana oyunlar arasında fps oyunları yer alıyor.

Fps oyunları, saniyelik görüntü sayılarını aktararak oyun düzenini ayarlıyor. Fps, oyun ekranına saniyede gelen görüntü sayısı anlamına geliyor. En iyi android oyunlar arasında fps oyunları ilk sırada yer alıyor. Bu kategoride milyonlarca insan oyun oynayarak, fps oyunlarını zirveye taşıyor.

Oyun sever kişiler, oyun ortamını mobil platformlarında devam ettirerek keyifli zamanlar geçiriyor. Günümüzde en iyi oyunlar bilgisayar veya konsollarda yer alsa da bu cihazlara sahip olmak bazen mümkün olmuyor. Bu durumda mobile oyunlar tercih edilerek, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

En İyi Android Oyunlar Listesi

oyun-kahini-en-iyi-android-oyunlar-listesi

En iyi Android oyunlar listesini sizler için detaylı olarak hazırladık. İşte, o muhteşem liste…

1. Pubg Mobile

oyun-kahini-pubg-mobile-indir
En İyi Android Oyunlar

En iyi andorid oyunlar arasında zirvede yer alan Pubg Mobile, 2018 yılında piyasaya sürülmüştür. İlk olarak bilgisayar versiyonuyla oyun piyasasına katılan Pubg, daha sonrada mobile sürümünü tasarlayarak oyuncu severlerle buluşturmuştur. Savaş ve strateji oyunlarını sevenlerin bu oyuna ilgisi oldukça büyük. Oyunu isterseniz 4 kişi takım halinde isterseniz tek başınıza oynayabiliyorsunuz.

2. Call of Duty: Mobile

oyun-kahini-call-of-duty-mobile-indir

Bilgisayar oyunlarında adını yıllardır duyduğumuz Call Of Duty serisi bu sefer karşımıza mobile versiyonu ile çıkıyor. Son derece geliştirilmiş bir oyun olan Call of Duty, mobile versiyonu ile oyun severlerin ilgisini çekiyor. Bilgisayar ve konsol ortamında en çok oynanan oyunlar arasında yer alan Call Of Duty, mobile versiyonu ile milyonlarca oyuncuyu buluşturuyor. Telefonlara özel tasarımı ve yüksek grafik kalitesiyle ön plana çıkıyor. Savaş oyunları kategorisinde yer alıyor ve çoklu oyuncu sistemiyle sunuluyor.

3. En İyi Android Oyunlar Listesinde Dead Effect 2 İsimli Yapımda Yer Alıyor

oyun-kahini-en-iyi-android-oyunlar-listesinde-dead-effect-2-isimli-yapimda-yer-aliyor

Mobil cihazları için 2015 yılında tasarlanan bu oyun, aksiyon oyun kategorisinde yer alıyor. Tasarlanan yüksek grafikleriyle oyun severlerin en sevdiği oyunlar arasında bulunuyor. Bu fps oyununda kontroller çok geliştirilmiş olup, çok oyunculu sistemde başarılı bir yol izliyor. Oyun grafikleriyle ve kontrol mekanizmasıyla adeta bilgisayar veya konsol hissini yaşatıyor.

4. Hitman Sniper 2

oyun-kahini-hitman-sniper-indir

Profesyonel ve ilgi çekici bir senaryosuyla mobile oyunlarına dahil olan Hitman, oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor. Oyun 2014 yılında kusursuz bir şekilde tasarlanarak, oyun severlerin karşısına çıkıyor. Oyun içerisinde özel olarak 3d desteği yer alıyor. Grafikleri oyuncuları tatmin ederek, oyuncuların daha çok keyif almasına olanak sağlıyor. Oyun içinde belirlenen görevleri yerine getirerek, yüksek seviyelere ulaşabiliyorsunuz.

4. Critical Ops

oyun-kahini-critical-ops-indir

Critical ops, 6 milyon oyuncu tarafından oynanan ve sürekli olarak kendini geliştiren bir oyundur. Oyun Amerika ve Brezilya dışında en çok oynanan ülkeler arasında üçüncü ülke olarak Türkiye yer alıyor. Oyun Counter Strike benzerliğiyle çok dikkat çekiyor. Oyun içerisinde birden fazla mod bulunuyor. Çoklu oyuncu sistemi veya tek kullanıcılı şekilde oynanabiliyor. Arkadaşlarınızla eğlenmek ve strateji yapmak için size güzel bir ortam hazırlıyor.

5. Modern Combat 5

oyun-kahini-modern-combat-5-indir

Gameloft yapımcısının hazırlamış olduğu ve 2015 yılında oyun piyasasına sürülen başarılı bir fps oyunudur. Tek modlu veya çoklu modlu olarak oynanabilen ve yüksek grafik tasarımlarıyla akıcı bir oyun ortamı hazırlayan Modern Combat 5, 3 milyon oyun severin ilgisini çekmeyi başardı. Oyun içerisinde 9 farklı mod seçeneği yer alıyor. Oynamak istediğiniz modu belirleyerek, oyun zevkini doyasıya çıkarabilirsiniz. Çoklu oyun seçenekleriyle düşmanlarınıza karşı zaferler kazanabilirsiniz ve seviyenizi yükseltebilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *