2020 Yılında Çıkmış Oyunlar

2020 yılında çıkmış oyunlar E3 konferansında duyurularak piyasaya sürüldü. Bu sene yaşanan sağlık sorunları nedeniyle oyunların piyasaya sürülme tarihinde ertelenmeler oldu. Özellikle yaz aylarında çıkması planlanan yeni nesil konsol oyunlarının tarihi yılsonuna doğru ertelendi. Yine de oyun piyasası tahmini zamandan önce oyun sürümlerini tanıtarak piyasaya sundu.

2020 yılında çıkan oyunlar yeni nesil PC, XBOX, PlayStation uygun olarak hazırlandı. Bu oyun araçlarının son teknoloji ürünleri ile tanıtılıp satışa sunuldu. Böylelikle 2020 yılında çıkan en iyi oyunları rahatlıkla oynarsınız.

Oyun sektörlerinin 2020 yılındaki olumsuz olayların etkisinden kurtularak oyunlarını takipçilerine tanıtmaya başlamıştır. Böylelikle oyun zevkiniz kaldığı yerden devam edecektir.

2020 Yılının En İyi Çevrimiçi Oyunları!

oyun-kahini-2020-yilinin-en-iyi-cevrimici-oyunlari

2020 yılında çıkmış oyunlar bilgisayar üzerinden rahatça oynansın diye grafik ve işlemcileri ona göre ayarlandı. Genellikle tercih edilen RPG, spor, hikaye ve MMORPG tarzı oyunlar level level bölünerek stratejiler geliştirildi. Önceden sadece bir bölümü tamamlayarak oyunu bitiriyordunuz. Daha sonra oyun arayışına girip sıkıcı bir durum haline geliyordu.

Çevrimiçi oyunlar sayesinde her gün başka aşamalarla karşılaşıp değişik insanlarla aynı platformu paylaşıyorsunuz. Böylelikle oyunların bitme gibi özelliği ortadan kalkıyordu.

2020 yılında çıkmış en iyi çevrimiçi oyunlar Valorant, Call of Duty: Warzone, League Of Legends: Taktik Savaşları en beğenilenleri oldu. Bu oyunlar hem bilgisayar hem de telefondan oynandığı için seyir zevki yüksektir.

2020 Yılında Çıkan En İyi İlk Beş Oyun

oyun-kahini-2020-yilinda-cikan-en-iyi-5-oyun
2020 Yılında Çıkan En İyi İlk Beş Oyun

2020 yılında çıkmış oyunlar oyun severlerin tarafından listelendi. Bu listede en çok puanı alan ilk beş oyun anketlerle belirlendi. Sizler de bu oyunları bilgisayarlarınıza kurarak zamanın sıkıcılığından kurtulmuş olacaksınız.

2020 yılında çıkan en iyi beş oyun:

  • 29 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sürülen ve aksiyon ve macera severlerin vazgeçemediği Watch Dogs: Legion
  • 19 Kasım 2020 oyun severlerle buluşan aksiyon ve rol yapma türündeki Cyberpunk 2077
  • 4 Eylül 2020 günü piyasada yerini alan aksiyon, dövüş ve macera türündeki Marvel’s Avengers
  • 17 Kasım 2020 tarihinde çıkan aksiyon, rol yapma ve macera türünde Assassin’s Creed Valhalla
  • 2020 yılında çıkmış oyunlar serisinin beşinci en beğenilen oyunu ise Microsoft Flight Simulator oyunu 18 Ağustos 2020 tarihinde takipçileriyle buluştu.

Bu oyunlar çok kapsamlı hazırlanan anketler sonucunda 2020 yılında çıkan ve en beğenilen beş oyun oldular.

2020 Yılında Çıkan Oyunların Sistem Gerekleri Hakkında Açıklama

oyun-kahini-2020-yilinda-cikan-oyunlarin-sistem-gereksinimleri-hakkinda-aciklama

2020 yılında çıkan oyunlar bilgisayarın işletim sisteminin Windows 10 64 bit olması isterler. İşlemci en az AMD destekli veya İntel Core i5 veya i7 olması gerekir. PC en az 8 GB RAM sahip, 80 ila 100 GB boş hafıza olması gerekir.

Bu özelliklere sahip bilgisayarlara 2020 yılında çıkan oyunları rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Yüklediğiniz oyunları oynarken herhangi bir aksama ve donma olayıyla karşılaşmazsınız.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *