Arkadaşlarla Oynanacak Mobil Oyunlar | 2021

Arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar listesini sizler için hazırladık. Teknolojinin gelişmesiyle, online oyun çeşitliliği de artmıştır. Yaş fark etmeksizin istisnasız herkesin sahip olduğu akıllı telefonlar sayesinde de mobil oyunlar oldukça popüler hale gelmiştir. Mobil oyunlar hem birden fazla kişiyle aynı anda oynanabilmesi, hem de bu sırada sesli konuşma imkanına sahip olunması sebebiyle en çok indirilen uygulamalar arasında yerini almıştır.

Arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar gün geçtikçe artmaktadır. Bunlar ister iki kişilik ister de çoklu olarak tercih edebileceğiniz oyunlardır. Son zamanların en çok tercih edilen mobil uygulamalarından olan PubG Mobile, telefona kolaylıkla indirilebilen bir mobil oyundur.

Aynı zamanda birden fazla kişi ile bağlantılı olarak oynanabilen bu oyun, size saatlerin nasıl geçtiğini fark ettirmeyecek bile. Bir diğer en çok tercih edilen mobil oyun ise, CsGo Mobile. Gençler arasında oynanma rekorları kıran bu oyun ile hem stratejinizi geliştirebilir hem de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıl almaz grafikleri ve yüksek ses kalitesi sayesinde en çok indirilen oyunlardan biri olan CsGo ile arkadaşlarınızla doyasıya eğlenebilirsiniz.

Arkadaşlar Oynanacak Oyunlar Hangileridir?

oyun-kahini-arkadaslarla-oynanacak-mobil-oyunlar-hangileri

Özellikle gençler arasında çokça tercih edilen arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar arasında bulunan Roblox, eğlenceli ve rengarenk grafikleri ile oynayıcısına keyifli ve heyecanlı vakit geçirtiyor. Senkronize bir şekilde çoklu oyuncu ile girilen savaş oturumu sayesinde arkadaşlarınızı görebiliyor ve profillerini takip edebiliyorsunuz.

Son zamanlarda gittikçe büyüyen mobil uygulamalara oluşan merak, oyun kategorisinde de kendini iyice gösteriyor. Tek kişilik oyunların yanı sıra, ikili olarak oynanan oyunlardan en popüler olanları şunlardır;

  • Kafa Topu
  • Bombsquad
  • Among Us
  • 8 Ball Pool
  • Trivia Crack

Oyun İndirin Eğlenin

oyun-kahini-oyun-indirin-eglenin

Arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar arasından size ve arkadaşlarınıza en uygun oyunu indirebilir, birbirinize meydan okuyarak ya da rakipleri birlikte alt ederek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Her oyunun kendisine özel konusu sayesinde değişen modunuza uygun oyunu keşfedebilir ve hemen telefonunuza indirebilirsiniz.

Örneğin PubG Mobile uygulaması sayesinde arkadaşınız ile birlik olup rakip güçlere karşı aynı safta yer alabilirsiniz. Kafa Topu oyunu ile birbirinize meydan okuyup futbol becerisi en iyi olanı bulabilirsiniz. En çok tercih edilen bilgi uygulamalarından biri olan Trivia Crack sayesinde arkadaşlarınız ile aynı bilgi yarışmasına katılabilir, birbiriniz ile yarışabilirsiniz. İyi olan kazansın!

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *