En İyi Savaş Oyunları

Özellikle 2020 yılında piyasaya sürülen pek çok oyun vardır. Oyun severlerin bu oyunları merakla beklediğini ve çıkar çıkmazda aldığını biliyoruz. Erkek oyuncuların daha çok tercih ettiği savaş oyunları da en çok satılanlar listesinde yerini alıyor. Sizler için derlediğimiz en iyi savaş oyunları listemizde, kesinlikle kendinizi gerçek bir savaşın ortasında bulabileceğiniz oyunlar yer alıyor. Birbirinden kaliteli savaş oyunlarımıza göz atalım.

En İyi Savaş Oyunları Listesi

oyun-kahini-en-iyi-savas-oyunlari-listesi-indir

 

En iyi savaş oyunları listesini sizler için hazırladık. İşte, hazırladığımız o liste…

1. Call of Duty: Warzone

oyun-kahini-call-of-duty-war-zone-indir

Call of Duty serisinin en çok tercih edilen oyunları arasında yer alan Call Of Duty Warzone, son zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyor. Oyun piyasaya sürülür sürülmez 6 milyon oyuncu tarafından oynandı. Zaten bu rakam bile oyunun ne denli güzel olduğunu gösteren bir kanıttır. Call of Duty: Warzone’da iki farklı oyun seçeneği mevcuttur. Bunlar; Plunder ve Battle Royale’dir. Battle Royale modunda toplam 150 oyuncu takımlar halinde oyuna başlar.

Oyun alanı zamanla daralır ve hayatta kalmayı başaran takım oyunu kazanır. Plunder modunda ise yine takımlar halindeki 150 oyuncu, 30 dakikalık sürede haritada gezinerek toplam 1 milyon dolar para toplamaya çalışıyor. 1 milyona ilk ulaşan takım ise oyunu kazanıyor. Call of Duty: Warzone en iyi savaş oyunları listemizin birinci sırasında yer almayı gerçekten hak eden bir oyun diyebiliriz.

2. Valorant

oyun-kahini-valorant-indir

Son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Valorant’ı listeye eklemezsek olmaz. Oyunda beşer kişilik iki takım kuruluyor ve bir taraf saldırı bir taraf savunma yapıyor. İki devrede toplam 25 tur olarak oynanan oyun, 13 turu kazanan takım zafere ulaşıyor. Oyun başladığı anda 30 saniyelik sürede silahlarınızı satın alıyorsunuz. Maç başladıktan sonra saldıran takım “spike” adı verilen cihazı belirlenen hedef noktaya koymaya çalışır. Savunan taraf ise bu cihazı devre dışı bırakmaya çalışır. Oyunun genel yapısına bakıldığı zaman Conunter-Strike ile çok benzer olduğu görülüyor. Bu sayede de en iyi savaş oyunları listemize girmeyi başarıyor.

3. Ghost of Tsushima

oyun-kahini-ghost-tsushima-indir

Ghost Of Tsushima son zamanlarda gözlerini üzerine çeken en iyi savaş oyunları arasında yer alıyor. Oyun sizlere bir samuray olma imkânı tanıyor. Samuraylık görevini ve uzak doğu kültürünü en içten hissedeceğiniz bu oyun en iyiler arasında.  Oldukça etkileyici bir giriş sahnesiyle başlayan oyun, 13. Yüzyılın sonlarında doğru Japonya’nın Tsushima Adası’nda geçiyor. Moğol işgali kapınızda. Topraklarınızı Moğol işgalinden kurtarmak için savaş veriyorsunuz. Etkileyici grafikleriyle oyununda en keyifli dakikalarınızı geçirmeye hazır olun.

4. En İyi Savaş Oyunları Listesinde PUBG Oyunuda Yer Alıyor

oyun-kahini-pubg-indir
PUBG

PUBG hem masaüstü hem de mobil olarak oynanabilen en popüler oyunlar arasında yer alıyor. Sosyal medya platformlarında da en çok konuşulan oyunlardan birisidir. Oyuna 100 kişi ile başlıyorsunuz. İster tek başınıza isterseniz de takım arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Oyuna bir bekleme alanında başlıyorsunuz. Daha sonra bir uçaktan paraşüt ile atlıyorsunuz.

Yere iner inmez malzeme toplayarak savaş hazırlığına başlıyorsunuz. Oyunda alan yavaş yavaş daralıyor. Eğer alan dışında kalırsanız ölürsünüz. Tek başınıza veya takımınızla en son hayatta kalanlar oyunun kazananı oluyor. Oyun içerisinde birçok farklı modda bulunuyor. En iyi savaş oyunları arasında yer alan oyunun milyonlarca oyuncu bulunuyor.

5. Half-Life: Alyx

oyun-kahini-half-life-alyx-indir

Oyun tarihinin en önemli yapımlarından olan Half- Life, ilk oyununu 1998 de piyasaya sürmüştür. Alyx oyunun üçüncü serisidir. Half Life: Alyx, ilk oyun ile ikinci oyun arasındaki olayları konu alıyor. Oyun zaten tam bir savaş oyunu ve sizlere bambaşka bir deneyim sunuyor. Piyasaya çıkan en iddialı oyunlarda bir tanesi diyebiliriz.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *