2021 Yılında En Zevkli Online Oyun Listesi

En zevkli online oyun bilgisayarda veya telefonda oyun oynamak isteyenlerin araştırdığı ve merak ettiği bir konudur. Genç, yetişkin, yaşlı fark etmeksizin herkesin oynadığı bu oyunlar kişilere eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunmuştur. Gelişen teknoloji sayesinde her gün yeni oyunlar çıkmaktadır. Bu sebeple oyun severler istediği oyunları kolayca bulabilmektedir

Ücretli veya ücretsiz oynayabileceğiniz bu oyunlar ile evden çıkmadan kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz. Dünyada oluşturulan ilk bilgisayar oyunu 1981 yılında Bill Gates ve Neil Konzen tarafından ortaya konulmuştur. Bu oyununa Donkey.bas ismini vermişlerdir. Oyunun mantığı ise engellere çarpmadan araba sürmektir. Bu sayede günümüzdeki yarış oyunlarının çıkmasına öncülük etmiştir.

En Zevkli Online Oyun Listesi

oyun-kahini-en-zevkli-online-oyun-listesi

Covid salgını çıktığından beri evde durduğumuz zamanın süresi artmıştır. Bu sebeple en zevkli 10 online oyun zamanını kaliteli geçirmek isteyenler için düzenlenmiştir. Karantina günlerinizi ister tek başınıza oyun oynayarak ister ailenizle, arkadaşlarınızla oyun oynayarak geçirebilir, evde kalmanın sıkıcılığını üzerinden atabilirsiniz. Bilgisayarınızdan veya telefonunuzdan oynayabileceğiniz bu oyunlarda başarı üstüne başarı edilebilir.

1.League of Legends

oyun-kahini-leauge-of-legends-indir

En çok oynanan online oyunlar denince akla gelen ilk oyun League of Legends’tir. Kısa adı LOL olan bu oyunun hayran kitlesi çoktur. Oyun size başta karışık gelebilir fakat oyunu oynadıkça alışmış olacaksınız ve bu sayede başarı elde etmek kolay olacaktır. PC’den veya mobil olarak oynanan bu oyun ücretsiz oynanmaktadır.

Renkli ve detaylı harita yapısı olan bu oyunda birden fazla karakter bulunur. Bu karakterleri seçerek amaca ulaşmak için önünüze çıkan engelleri geçmeniz gerekmektedir. Oyun aslında bir strateji oyunudur. Kurnazca hamleleriniz oyunda galibiyet almanıza yardım edecektir. Dünyada birçok kişi tarafından oynan oyunun üst düzey oynayıcılarının videolarını izlemek sizleri oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi yapacaktır.

2. Counter-Strike: Global Offensice

oyun-kahini-counter-strike-global-offinse-indir

En zevkli online oyun arasında en sevilen ve uzun zamandır oynan oyun olan Counter-Strike kısa adıyla CS: GO bir strateji ve savaş oyunudur. Oyuncular düşmanla veya teröristlerle savaş halindedir. Ellerinde silah bulunan oyuncular teröristlerin bomba kurmasını engellemek için onları öldürmeye çalışır. Oyunu iyi oynayan insanlarla para ödüllü profesyonel yarışmalar düzenlenmiştir.

3. 2021 Yılında En Zevkli Online Oyun Listesinde PUBG İsimli Yapımda Yer Alıyor

oyun-kahini-en-zevkli-online-oyunlar-listesinde-pubg-isimli-yapimda-yer-aliyor
En Zevkli Online Oyun Listesi

2020 popüler oyunlar arasında olan PUBG yeni çıkmasına rağmen herkesin ilgi odağı olmuştur. Bu oyun tek başınıza veya arkadaşlarınızla grup oluşturarak oynanabilen bir oyundur. Oyun başlarken aynı anda 100’yakın oyuncu uçakta bulunur. Oyuncular ineceği adadan herhangi bir yer seçerek oraya paraşütle iniş sağlar. Böylelikle yarışmacılar oyuna başlamış olur.

İndikleri yerdeki ganimetleri alan oyuncular bu esnada karşılarına çıkan kişileri de öldürmelilerdir. Ve hayatta son kalan kişi olup oyunu kazanmalıdır. Oyun oynarken adadaki güvenli alan gittikçe daralmaya başlar ve rakiplerinizle savaşacağınız alan küçülmüş olur. Bu yüzden tüm ayak seslerine dikkat etmeli ve cephaneniz her zaman hazır olmalıdır.

4. Zula

oyun-kahini-zula-indir

En zevkli online oyun listesinden biri de tamamen Türk yapımı oyunu olan Zula’dır. Türkiye’de espor ortamı oluşturmak ve geliştirmek için yapılmış bir oyundur. Zula’da bir sürü karakter vardır. Karakter özelliklerine göre kendinize en uygununu seçerek oyuna başlanılmalıdır. Haritadaki yerlerin ve karakter isimlerinin Türkçe olması dikkat çekmektedir.

Geniş alan imkânı sunan bu oyundaki haritada inmek istenilen yerin seçilmesi gerekir. Bu yerin sesiz ve sakin olması öldürülme riskinizi en aza indirecektir. İndiğiniz bölge de mühimmat araması yapmalı ve kendinizi düşmanlardan korumalısınız. Karşınıza çıkan düşmanları öldürmeli ve böylelikle hayatta kalıp oyunu birinci bitirme fırsatı yaratmış olursunuz.

5. Minecraft

oyun-kahini-minecraft-indir

Minecraft online oyunlar arasında dünyada birçok hayran kitlesine sahip olan ve çok oynanan bir oyundur. Oyunda Lego gibi küplerden oluşan şekillerle oyuncu kendi dünyasını oluşturmaktadır. Eşyalar kullanarak evinizi, yollarınızı inşa etmeniz mümkündür. Kısacası her şeyi siz oluşturuyor ve bu oluşturduğunuz küçük ülkenizi düşmanlara karşı koruyorsunuz.

En iyi oyunlar listesi içinde çocukların ev sevdiği oyun olarak belirlenmiştir. Sürekli plan yaptıran bu oyun aynı zamanda sizlere beyin egzersizi de yaptırmaktadır. Çocuklarda ise görsel zekâyı geliştiren bu oyunu birçok akademisyen de önermektedir. Minecraft’ı bilgisayarınıza veya telefonunuza ücretsiz indirerek oynamanız mümkündür.

6. Pes

oyun-kahini-pes-indir

En zevkli 10 online oyun içinde futbol severlerin severek oynadığı PES oyunu uzun yıllardan beri oynanmaktadır. Zaman geçtikçe yeni sürümleri çıkan bu oyunu satın alarak veya oyun salonlarına giderek oynamanız mümkündür. Oyunun içerisinde bir sürü takım takım ve dünyaca ünlü futbolcularda bulunmaktadır. Arkadaşlarınızla maç yapabilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Oyun oynarken öncelikle takım renginizi belirlemeyle başlayıp oyuncularınızı konsol kullanarak istediğiniz yere yönlendirmeniz gerekmektedir. Böylece rakip takımı mağlup edip galibiyet sevinci yaşayabilirsiniz. Dünyada severek oynanan bu oyun sayesinde futbol sahaları evinize kadar gelmektedir. Yeni çıkan sürümleri takip ederek oyuna gelen yenilikleri görmeniz mümkündür.

7. GTA

oyun-kahini-gta-indir

En zevkli 10 online oyun listesinde herkesin oynadığı bu oyun dünyada birçok kişi tarafından indirilmektedir. Oyunda bir sürü haritalar vardır.  Seçtiğiniz arabayla haritaları gezerek verilen görevleri yollardaki çıkan tüm engellere rağmen başarmalısınız. Böylelikle hayatta kalma şansınız artar. Ücretli yeni sürümleri çıkan bu oyunu yakından takip etmeniz başarınızı arttıracaktır.

8. Marvel Spiderman

oyun-kahini-marvel-spiderman-indir

Marvel hayranlarının severek oynadığı bu oyun en iyi oyunlar listesinde adından oldukça söz ettirmektedir. Spiderman’ın kahramanlıklar yaparak şehri kurtarmaya çalıştığını daha önceki Marvel filmlerinde izlemiştik.  Oyunda Spiderman’a New York halkını kurtarmak için türlü görevler verilir ve bu görevlerin başarıyla sonuçlanması istenir. Çok gerçekçi ve başarılı şekilde hazırlanmış olan bu oyunu ücret ödeyerek oynayabilirsiniz.

9. Candy Cursh Saga

oyun-kahini-candy-crush-sega-indir

En zevkli online oyun arasındaki bu oyun tüm sinir ve stresinizi almaktadır. Dünyada çok severek oynanılan ve şeker oyunu diye bahsedilen bu oyunda üçlü eşleştirmeler yaparak bir üst seviyeye ulaşmanız sağlanıyor. Aynı renkteki üç şekeri eşleştirerek size verilen görevleri yapmanız gerekmektedir. Böylelikle ödüller kazanarak oyun içerisindeki seviyenizi yükseltmeniz mümkündür.

10. Assassin’s Creed

oyun-kahini-assesns-creed-indir

Assassin’s Creed en iyi 10 online oyun içinde tarihi ve savaşmayı sevenlerin oynamayı tercih ettiği oyunlar arasındandır. Oyunda tapınakçılar ve suikastçılar birbirlerine düşmanlardır. Bu yüzden düşmanlarınızı öldürerek cennet elmasına ulaşmalı ve kötü niyetli insanların eline geçmesini engellemelisiniz. Oyunun yeni sürümleri çıkmaktadır. Bunların bazılarını ücret ödeyerek indirebilir ve oyunla ilgili gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *