2023 Yılında Oynanabilecek En İyi İOS Oyunları

En iyi İOS oyunları listesini sizler için hazırladık. iPhone ve iPad’lerin mobil işletim sistemi olan iOS’da, bu yılın en çok indirilen oyun listesi sıralandı. Bu ücretli, ücretsiz fark etmeyen oyunlar, birçok kullanıcı tarafından en çok indirilenler listesindedir.

En İyi İOS Oyunları Listesi

oyun-kahini-en-iyi-ios-oyunlari-listesi

En iyi İOS oyunları listesini sizler için özel olarak hazırladık. İşte, hazırladığımız o eğlecenli liste…

1. Call Of Duty Mobile

oyun-kahini-call-of-duty-mobile-indir
En İyi İOS Oyunları

iOS dahil birçok alanda indirilen ve en sevilen oyunlardan biridir. Ulaştığı geniş kitlesi ile birçok yaştan oyuncusu bulunmaktadır. Online bir savaş ortamı içinde kendinizi kaybedeceğiniz, takımlar halinde 5v5 olarak savaşabileceğiniz birçok mod mevcut. Dünyanın her yerinden karşılaşacağınız insanlarla savaşacağınız bu oyun içinde sıralamada en yükseğe ulaşmak için mücadele edeceksiniz.

2. SkateCity

oyun-kahini-skatecity-indir

Bu oyunda kendini bu listenin içine sokmayı başarmış oyunlardan biridir. Bu oyun ile verilen komutlar sayesinde hem istediğiniz gibi kaykay kayabiliyorsanız hem de Barselona, Los Angeles, Oslo gibi gidilip görülmesi gereken güzel yerlerin sokaklarında gezebiliyorsunuz.

3. The Machines

oyun-kahini-the-machines-indir

En iyi iOS oyunları arasında yer alan oyunlardan biri olan The Machines, artırılmış gerçeklik ile savaş zeminini telefonun arka kamerasından oyuncunun seçtiği bir yüzeye yansıtarak kuruyor. Birkaç kişi ile oynandığında oyun kavramını bir ileriye taşıyan bu oyun birçok arkadaş grubu tarafından tercih edilmektedir.

4. Words With Friends

oyun-kahini-word-with-friends-indir

En iyi iOS oyunları arasındaki bir diğer oyun ise Words Wtih Friends oyunudur. Oyun, bir scrabble yani kelime bulma oyunudur. Birkaç kişiyle oynanabilen ve bir yarışma ortamı sunan oyun ile zorluklarla da yarışarak ödül kazanılmaktadır.

6 dil seçeneği sunan bu oyun, sahip olduğu pro seçeneğiyle içindeki reklamları da ortadan kaldırabilmektedir.

5. Fortnite

oyun-kahini-fortnite-indir

En iyi iOS oyunları arasında olan Fortnite, sayısız görev içeriğiyle hem tek başınıza hem de arkadaşlarınız ile karşı geleceğiniz zombi türü yaratıklarla sizi bir sonraki göreve ilerletmektedir. Ayrıca görevleri tamamladıkça yeni kostümler, dans hareketleri ve silah türleri açılmaktadır.

6. Among Us

oyun-kahini-amoung-us-indir

Günümüzde en çok oynanan oyunlardan biri olan Among Us 2018 yılında çıkmış olsa da bugünlerde popülerliği artmış bulunmaktadır. Among Us, en az 4, en fazla 10 kişiden oluşan bir oyun olma özelliğinin yanında uzay ortamında oynanan bir takım oyunu olma özelliğine sahiptir.

“Crewmate” ve “impostor” olarak ikiye ayrılan bu oyunda crewmate grubunun amacı sağ kalmakken, impostor grubunun amacı crewmate grubunu öldürmektir.

En iyi iOS oyunları arasında kendisine yer ayırmış olan bu oyunda, hangi takımda olacağını bilmemek ve birçok kullanıcının indirmesi ve oynayabilmesi için ücretsiz olmaya başlaması da oldukça popüler olmasını sağlamıştır.

7. PUBG Mobile

oyun-kahini-pubg-mobile-indir

En iyi iOS oyunları arasında görülen ve neredeyse herkes tarafından oynanabilen bu oyun bir savaş oyunudur. Oyun bilgisayarda ve telefonda da oynanabilmektedir. Oyunda amaç belirli bir sayıdaki oyuncu arasından hayatta kalabilmektir. Bir uçakta başlayan oyun, harita üzerinde istediğiniz yere atlamanız üzere başlamaktadır. Oyun içi sesli sohbet seçeneği ile de hem takım olarak girdiğiniz arkadaşlarınızla sohbet edebilir hem de hayatta kalma şansınızı artırabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: PUBG New State Sonunda Resmi Olarak Tanıtıldı! İşte, Detaylar

Bu en iyi iOS oyunları, IOS sisteminin en çok indirilen ve tercih edilen oyunlarından birkaçıdır. Oyunların yapısı, görsel kaliteleri, renklendirme, ses, rekabet ruhu, çoklu oyuncu seçenekleri, görev tamamlama, dünya oyuncularına erişim, kelime oyunu sevenler için geliştirilen bir kelime oyunu dünyanın her yerinden birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.

En iyi iOS oyunları özelliği taşıyan bu oyunların çok kullanıcısının olmasının bir diğer özelliği ise mobil seçeneklerinin yanı sıra bilgisayardan da erişime açık olmaları bilgisayar oyuncuları için bir seçenek haline gelmektedir.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *