2021 Yılında Düşük Sistem İsteyen Oyunlar

Günümüz oyunları artık çok güçlü bilgisayar sistemi üzerinde çalışabiliyorlar. Böyle olunca oyun bilgisayarı almak bir hayli zorlaşıyor. Fakat düşük sistem isteyen oyunlar sayesinde yine de eğlenceli dakikalar geçirebilmek mümkündür. Grafik ve kalite konusunda biraz düşük olsa da pek çok oyun günümüz oyunlarından daha heyecan verici. Bilgisayarı günümüz oyunlarına yetmeyen oyuncular için öneri listemizi hazırladık.

Düşük Sistem İsteyen Oyunlar İncelemesi

oyun-kahini-dusuk-sistemli-oyunlar-incelemes

Bu oyunlar orta halli ve düşük halli bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilir. Özenle seçtiğimiz bu oyunları indirdiğinizde hiçbir problem yaşamadan oynayabilmeniz mümkündür. Şimdi hep birlikte düşük sistem isteyen oyunlar hangileridir? İnceleyelim.

1. Grand Theft Auto Vice City

oyun-kahini-gta-indir-2

Dünyada çok büyük ün yapmış oyunlarından bir tanesi ile karşı karşıyayız. Açık dünya oyunu olarak tasarlanan GTA Vice City’de istediğiniz gibi vakit geçirebilme imkânınız bulunuyor. Oyun 2002 yılında sunulsa bile günümüzde hala oynanan ender oyunlardandır.

2. Return to Castle Wolfenstein

oyun-kahini-return-to-castle-woflteam-indir
Düşük Sistemli Oyunlar

Savaş oyunu sevenler için oldukça ideal bir oyun diyebiliriz. İkinci dünya savaşı zamanında geçen bu oyunda gizli deneyler sonucu ortaya çıkan çeşitli varlıklarla da savaşıyorsunuz. Wolfenstein, Düşük sistemli oyunlar arasında çok tatminkâr görünüyor.

3. Max Payne

oyun-kahini-max-payne-indir

Aksiyon dolu bir oyun arayanlara Max Payne öneriyoruz. Polis olan karakterinizle gizli görevi yerine getirmeniz gerekiyor. Fakat bu görevi yaparken elbette çok dikkatli olmanız şart. Oyun 2001 yılında piyasaya çıktığında oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırmayı başarmıştı.

4. Serious Sam 2

oyun-kahini-serious-sam-2-indir

Çöp bilgisayarlar için oyunlar deyimini kullanan kişiler için Serious Sam 2 oyununu tavsiye ediyoruz. Oyunda ki göreviniz dünyayı etkisi altına alan değişik varlıkları yok etmenizdir. Her türden silah yer alan bu oyunda macerayı tam anlamında yaşayabileceksiniz.

5. Düşük Sistem İsteyen Oyunlar Listesinde Call of Duty İsimli Yapımda Yer Alıyor

oyun-kahini-call-of-duty-indir

Savaş oyunundan vazgeçmeyenler için elbette Call of Duty diyoruz. İkinci dünya savaşını tam olarak hissedeceğiniz bu oyundan zevk almamanız mümkün değil diyebiliriz. Grafiklerine göre oldukça oyun keyfi veren Call of Duty, düşük sistem isteyen oyunlar listemizde yer alıyor.

6. Tomb Raider The Angel of Darkness

oyun-kahini-tom-raider-indir

Tomb Raider serisinin altıncı oyunu olan The Angel of Darkness konusu bakımından muhteşem bir yapıya sahiplik ediyor. Grafiği konusunda da oldukça başarılı olan bu oyun tam bir macera yaşatıyor. Dünyanın tanıdığı ender oyunlardan bir tanesi olan Tomb Raider serisinin en kaliteli yapıtlarındandır.

7. Far Cry

oyun-kahini-far-cry-indir

FPS türü oyun arayanlara özellikle tavsiye ettiğimiz bir oyundur. Far Cry ilk çıktığında her oyuncuyu etkisi altına alarak diğer serileri görmek için büyük bir istek uyandırmayı başarmıştır. Bir ada içerisinde gizli görevi üstlendiğiniz bu oyunda düşmandan çok gizli bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor.

8. Dead Space

oyun-kahini-dead-space-indir

Hem grafiği hem de konusu bakımından üstün oyunlardan bir tanesi olan Dead Space, sizlere korku ve gerilimi gerçekten tattıracak. Uzayda gerçekleşen ani problemden dolayı çeşitli canavarlar ortaya çıkmıştır. Bu canavarları ortadan kaldırmak da sizin göreviniz. Ancak bu görevi gerçekleştirirken çok dikkatli olmalısınız.

9. Just Cause

oyun-kahini-just-cause-indir

Aksiyon, macera ve savaş oyunu karışımı olarak diyebileceğimiz Just Cause, açık dünya oyunu olarak sizlere sunuluyor. Düşük sistem isteyen oyunlar arasında yer alan bu kaliteli oyunu oynadığınızda başından ayrılmanız biraz zor olacak. Ada üzerinde geçen bu macera sizleri çok eğlendirecek.

İlginizi Çekebilir: 2021 Yılında Oynanabilecek En İyi İOS Oyunları

10. Doom 3

oyun-kahini-doom-3-indir

Korku oyunu olarak sunulan Doom 3, FPS tarzında oynanan oyunlardandır. Düşük sistemin yanı sıra orta sistem gereksinimli oyunlar arasında da her zaman tercih edilen türden bir oyundur. Uzay gemisinde geçen bu oyunda yaratıklara karşı dikkatlice mücadele vermek zorundasınız.

11. Need for Speed Most Wanted

oyun-kahini-need-for-speed-most-wanted-indir

Araba yarışı oyunu sevenler için harika bir seçenektir. Efsaneler arasında yer alan bu oyun 2005 yılında piyasaya sürülmüş ve Need for Speed Underground 2 gibi herkesin sevdiği bir yarış oyunu haline gelmiştir. Oldukça keyif veren bir oyun olarak siz oyun severler için listemize kattık.

12. Mafia

oyun-kahini-mafia-3-indir

Mafya tarzı oyun sevenler için ilaç olacak bir oyun diyebilirz. Açık dünya oyunu şeklinde sunulan Mafia oyunu, çok sevilen oyunlar arasında bulunuyor. Bu nedenle günümüzde hala oynanan nadir oyunlardan bir tanesidir. Klasik arabalar, eski silahlar ve o eski sokakların zevki bir başka olacak.

13. Pro Evolution Soccer 5

oyun-kahini-pes-5-indir

Futbol oyunu arayanlar için Pro Evolution Soccer 5 oyununu sunuyoruz. Oldukça efsane olan bu oyunun zirve yapmış serisi olarak kabul edilen PES 5, boyutu 1 GB’de az oyunlar arasında bulunan kaliteli oyunlardandır. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmek için gayet ideal futbol oyunu diyebiliriz.

14. NBA Live 2005

oyun-kahini-nba-live-2005-indir

Elbette basketbol bulunmayan bir oyun dünyası düşünemeyiz. Düşük sistem isteyen oyunlar arasında sizlere NBA Live 2005 oyununu sunuyoruz. Grafik konusunda düşük olsa bile keyif konusunda çok yüksek diyebiliriz. Güzel bir basket atmosferi istiyorsanız bu oyun sizler için harika bir seçenek olacak.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *