En İyi Simülasyon Oyunları | 2020

Simülasyon oyunları çok eğlendiren ve bağımlılık yapabilen türden oyunlar diyebiliriz. Oyuncular özellikle En İyi Simülasyon Oyunları konusunda oldukça meraklılar. Bizlerde değerli oyuncular için özel bir liste derleyerek bu güzel oyunları paylaşacağız. Şimdi hep beraber bu özel listeyi gözden geçirelim.

Microsoft Flight Simulator 2020

En bilinen oyunlardan bir tanesi olan Microsoft Flight Simulator, oldukça gerçekçi uçuş keyfini sunuyor. İlk çıktığı günden bu yana çok etkili bir şekilde geliştirilen bu oyunu oynayan herkes kendisini gerçekten uçak içerisinde uçuyormuş gibi hissedebiliyor.

Cities Skylines

Şehir kurma oyunlarını seven kişiler, Cities Skylines ile birlikte çok güzel vakitler geçirebileceklerine emin olabilirler. Oldukça kaliteli grafiklere sahip olmasının yanı sıra çok profesyonel şekilde şehir kurma imkânını da oyunculara sunuyor.

Football Manager 2020

En İyi Simülasyon Oyunları arasında dikkat çeken oyunlardan bir tanesini sizlere sunuyoruz. Futbol ve menajerlik oyunlarına merakı olanlar için çok değerli bir oyun Football Manager, en yeni oyunuyla birlikte çok iddialı bir şekilde geliyor. Menajerlik açısından kendinizi tam bir takım yönetiyormuş gibi hissedeceğiniz bir oyun olarak Football Manager 2020 ön plana çıkan oyunlardan bir tanesidir.

Euro Truck Simulator

Tır yolculuğu yapmak isteyenler için harika bir oyun diyebileceğimiz Euro Truck Simulator, gerçekçi sürüş keyfini en fazla veren nadir oyunlardandır. Avrupa ülkelerinin yollarında gezerken gerçekten bir taşımacılık yapıyormuş hissini yakalayacağınızı bilmelisiniz.

Train Simulator

Tren oyunları arasında en iyisi olarak görülen Train Simulator oyunu, en iyi simülasyon oyunları listemizde yer almayı başarıyor. Tren sesiyle birlikte uzun yolculuğu seven kişiler bu oyunu indirerek güzel bir yolculuk yapabilirler. Ayrıca grafik ve oynanış açısından oldukça kaliteli bir yapıt diyebiliriz.

En İyi Simülasyon Oyunları | 2020
En İyi Simülasyon Oyunları | 2020

The Sims 4

Ev yapmak, arkadaş olmak ve aile kurmak isteyen oyuncular için harika bir oyun sunuyoruz. Herkesin bildiği en eğlenceli simülasyon oyunları arasında The Sims 4 bulunuyor. Geçmişten günümüze baktığımızda ünü çok büyük olan The Sims, gerçekçilik konusunda da oldukça tatmin edici. Çok çeşitli eşyalar ve inşaat malzemeleri sayesinde istediğiniz ev projesini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Project Cars

En iyi araba simülasyon oyunları arayan tüm oyuncular Project Cars sayesinde tüm araba sürme hazzını hissedebilecekler. Çok kaliteli görselin yanı sıra aşırı gerçekçi sürüş keyfi sunan bu oyun içerisinde onlarca yarış arabası bulunuyor. İstediğiniz arabayı seçerek test edebilir ve yarışabilirsiniz.

Formula 1 2019

Araba yarışı oyunu arayan oyuncular için sunduğumuz bir diğer oyun ise Formula 1 yarışıdır. Günümüz Formula 1 oyunları eskisine göre daha gerçekçi sürüş keyfi verdiği için oyun içerisinde gerçek bir yarış arabası sürüyormuş keyfini alabileceksiniz.

Goat Simulator

En İyi Simülasyon Oyunları PC üzerinden elbette daha rahat bir şekilde gerçekleşebiliyor. Bizlerde PC oyuncularının çok eğlenceli dakikalar geçirebilecekleri bir oyunu sunmaktan çekinmiyoruz. Goat Simülatör oyunu ile yollarda gezen keçi rolünü üstleniyorsunuz. İstediğiniz kişiye saldırabildiğiniz gibi istediğiniz bir evin içerisine girerek dağıtabilirsiniz. Nitekim stres atma oyunu da denebilir.

Surgeon Simulator

Ameliyatın nasıl yapıldığı konusunda merakı olan kişiler, en iyi simülasyon oyunları arasında yer alan bu oyun sayesinde gerçek ameliyatın yapılışı hakkında bilgileri alabilirler. Oyunda doktor olarak görev yapıyorsunuz ve birçok ameliyata giriyorsunuz. Fakat bu ameliyatı yapmak çok zor diyebiliriz. Çünkü eşyaları almak bile çok hassas bir tutuş sayesinde gerçekleşebiliyor. Bu nedenle hem eğlence hem de ameliyat ortamı üretilmiş.

TransOcean

Gemi ile birlikte uluslararası taşımacılık yaptığınız bu oyunda gerçekçilik oldukça güzel. Çok büyük yük gemilerinin yanı sıra orta ve küçük boylu gemilerle de sizlere verilen görevleri yerine getirebiliyorsunuz. Elbette gemiyi kontrol etmek sanıldığı kadar kolay değil.

Farming Simulator

En İyi Simülasyon Oyunları arasında çok eğlenceli bir oyun daha bulunuyor. Çiftçiliğe meraklı olanlar ve bu tarz oyunları seven tüm oyuncular için Farming Simulator oyununu sunuyoruz. Oldukça eğlenceli bir oyun olarak tasarlanan bu oyunu oynadığınız zaman çok eğleneceğinize kesin gözle bakabilirsiniz. Pek çok traktör modeli bulunan bu oyunda sizlere verilen görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *