GeForce Now Nedir? Nasıl Kullanılır? Abonelik Fiyatı Ne Kadar?

Bulut tabanlı oyun hizmetleri, son dönemlerde oldukça popüler olmakla birlikte aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Özellikle, yakın zaman içerisinde oyun sektöründe yaşanan olumlu gelişmeler neticesinde oyun severlerin bu platformlara olan ilgisi iyiden iyiye artmıştır. İlginin son derece yoğun olduğu platformlardan biri de kuşkusuz GeForce Now servisidir. Peki, oldukça popüler olan GeForce Now nedir, nasıl kullanılır, abonelik fiyatı ne kadardır?

GeForce Now Nedir?

oyun-kahini-geforce-now-nedir

GeForce Now, önceki yıllarda Nvidia şirketi tarafından özel olarak geliştirilen ve oyun severlerin beğenisine sunulan bulut tabanlı oyun servisidir. Son derece popüler olan bu servis, geniş kütüphanesiyle dikkat çekmektedir.

Oyun severler, herhangi bir güçlü donanıma gereksinim duymadan yeni çıkan oyunlarda dahil olmak üzere birçok oyunu sorunsuz ve oldukça akıcı bir şekilde internet üzerinden oynayabilmektedir.

GeForce Now Nasıl Kullanılmaktadır?

 oyun-kahini-geforce-now-nasil-kullanilmaktadir

GeForce, internet üzerinden oyun oynamanıza olanak sağlayan ve aktif bir şekilde kullanılan bulut tabanlı oyun hizmetidir. Son derece popüler olan bu servisi kullanabilmek için öncelikli olarak sisteme üye olmalı ve hemen ardından söz konusu uygulamayı bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlemleri tamamlayarak servisten yararlanmaya başlayabilirsiniz.

GeForce Hangi Cihazlar İle Uyumlu Çalışabilmektedir?

oyun-kahini-geforce-now-hangi-cihazlar-ile-uyumlu-calismaktadir.

GeForce Now uyumlu cihazlar listesi herkes tarafından merak edilmektedir. Windows 10, MAC, Android, Safari ve Chromebook cihazı olan kişiler söz konusu bulut tabanlı oyun servisini son derece kolay ve pratik bir şekilde kullanabilmektedir.

Bulut Tabanlı Oyun Servisinin Kütüphanesinde Hangi Oyunlar Mevcut?

oyun-kahini-bulut-tabanli-oyun-servisinin-kutuphanesinde-hangi-oyunlar-mevcut

Bulut tabanlı oyun servisi GeForce, oldukça geniş kütüphanesi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Yüzden fazla içeriğe sahip olan servisin kütüphanesini görmek için aşağıda bulunan bağlantı seçeneğini kullanabilirsiniz.

Abonelik Fiyatı Ne Kadar?

oyun-kahini-geforce-now-abonelik-fiyati-ne-kadar
GeForce Now Abonelik Fiyatı Ne Kadar?

Son dönemin en popüler ve en çok kullanılan bulut tabanlı oyun servislerinden biri olan GeForce Now fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Üç farklı paket seçeneğine sahip olan hizmetin detaylı fiyat listesi aşağıdaki gibidir;

  • Standart Paket: Tamamen ücretsiz olan bu paket, oyun severlere 1 saatlik oturum süresi vaat etmektedir.
  • Kurucu Paket: Aylık 5,49 Euro olan bu paket, oyun severlere hem süresiz oturum açma yetkisi hem de yeni çıkan oyunlara erken erişim imkânı sunmaktadır.
  • Kurucu Paket 2. 6 Aylık bir periyotu kapsayan bu paket, standart kurucu paket ile aynı özelliklere sahiptir. Oldukça popüler olan paketin ücreti ise 27,45 Euro olarak açıklanmıştır.
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *