PlayStation Plus Collection Nedir? Abonelik Fiyatı Ne Kadar?

Sony şirketi, bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda düzenlediği özel bir lansman kapsamında yeni abonelik hizmetini resmi olarak duyurmuştu. O dönem oldukça ses getiren ve PlayStation Plus Collection ismi verilen abonelik hizmeti, PlayStation 5 oyun konsolunun piyasaya çıkmasıyla birlikte oyun severlere sunuldu.

Peki, oyun severler tarafından büyük ilgi gören ve temel de Xbox Game Pass aboneliğine benzeyen PlayStation Plus Collection nedir? Dilerseniz, oldukça merak edilen bu sorunun yanıtını ayrıntılı bir şekilde birlikte inceleyelim.

PlayStation Plus Collection Nedir?

oyun-kahini-playstation-plus-collection-nedir
PlayStation Plus Collection Nedir?

PlayStation Plus Collection, PlayStation 5 oyuncularına sunulan ve içerisinde eski nesilin oyunlarını barındıran özel bir abonelik hizmetidir. Oyun severler, söz konusu abonelik hizmetinden yararlanarak PlayStation 5 oyun konsolunda, son derece akıcı ve pratik bir şekilde PlayStation 4 oyunlarını oynayabilmektedir.

PlayStation Plus aboneliği içerisinde yer alan söz konusu yeni servis, oyun severlere oldukça geniş bir kütüphane sunmaktadır. Dilerseniz, ilerleyen haftalar içerisinde daha genişleyecek olan kütüphaneyi gelin daha yakından ayrıntılı bir şekilde birlikte inceleyelim.

PlayStation Plus Collection Kütüphanesinde Bulunan Oyunlar

oyun-kahini-playstation-plus-kutuphanesinde-bulunan-oyunlar-indir

Yeni abonelik servisi PlayStation Plus Collection oyunları ile son derece göz kamaştırıyor. Oyun severler, PlayStation Plus aboneliğine kayıt olarak Uncharted 4, Batman: Arkham Knight, Battelfield 1, The Last Guardian, COD Black Ops 3, Bloodborne, Crash Bandicoot, Fallout 4, Detroit, God of War, Infamous Second Son, Monster Hunter Word, Resident Evil 7, Ratchet and Clank, Until Dawn, Persona 5, Days Gone ve Montal Kombat X gibi birçok yapımı oynayabiliyor.

PlayStation Plus Collection Ücretli mi?

oyun-kahini-playstation-plus-collection-ucretli-mi

Sony şirketi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre PlayStation 5 oyun konsoluna sahip olan oyun severler, herhangi bir ek ücret ödemesi yapmadan yeni abonelik hizmetinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilecek?

2021 PlayStation Plus Güncel Abonelik Fiyatı

oyun-kahini-2021-guncel-playstation-plus-abonelik-fiyati

Sony şirketi tarafından özel olarak geliştirilen abonelik servisi PlayStation Plus fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Söz konusu abonelik hizmetine üye olan oyun severler, her ay birbirinden önemli 3 oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabiliyor, çeşitli özel indirimlerden yararlanabiliyor ve  Collection kütüphanesi içerisinde yer alan oyunları sınırsız ve akıcı bir şekilde oynayabiliyor.

Son derece avantajlı olan bu servisten 1 ay boyunca yararlanmak isteyen oyun severler 40 TL, 3 ay boyunca yararlanmak isteyen oyun severler 100 TL ve 1 yıl boyunca kesintisiz bir şekilde bu servisten yararlanmak isteyen oyun severler ise 240 TL ödeme yapması gerekecek.

 

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *