Playstation Plus Üyeliği Nedir? Fiyatı Ne Kadar?

Sony Playstation kullanıcıları için hazırlanan ücretli abonelik sistemi Playstation Plus, kullanıcılara birçok nokta da avantaj sağlıyor. Bildiğiniz üzere birçok platformda bazı ücretli servisler bulunuyor. Örneğin, Xbox konsol kullanıcıları Xbox Game Pass servisiyle birçok fırsattan yararlanabiliyorlar. Belli bir ücret karşılığında kullanılabilen bu servis aynı zamanda Windows işletim sistemli bilgisayarlarda da kullanılabiliyor. Sony ise Playstation kullanıcıları için Xbox Game Pass’a benzer bir ücretli üyelik servisi bulunduruyor.

Kısacası kullanıcılar bu servis sayesinde birçok fırsattan faydalanabiliyorlar. Ancak Sony şirketinin bu abonelik sistemini kullanıcılara seçenek olarak sunmadığını söyleyebiliriz. Çünkü bu servise üye olmayan Playstation kullanıcıları oyunları online olarak oynayamıyorlar.

Playstation Plus Nedir?

oyun-kahini-playstation-plus-nedir-indir
PlayStation Plus Nedir?

Bu kısımda Playstation Plus avantajları neler sorusunu daha detaylı şekilde cevaplamak istiyoruz. İlk olarak bu servis sayesinde Playstation kullanıcılarının birçok avantajdan yararlanabildiğini belirtmiştik. Belli bir ücret ödeyerek üye olabileceğiniz abonelik servisi sayesinde her ay 3-4 adet oyunu ücretsiz olarak alabiliyorsunuz. Bu oyunları Plus üyeliğinizi devam ettirdiğiniz sürece istediğiniz zaman oynayabiliyorsunuz. Plus aboneliğinin kullanıcılara sunduğu bir başka avantaj ise kullanıcılara sunduğu ek indirimler. Bazı özel günlerde bu abonelik sayesinde güzel indirimlere denk gelebilirsiniz.

Ayrıca PS Plus sayesinde oyunların demolarına ve açık beta denemelerine özel erken erişim imkanı da yakalayabilirsiniz. Bunların yanı sıra bu abonelik sayesinde oyun kayıtları için ek 100 GB depolama alanı elde edebileceğinizi belirtelim. PS Plus avantajları genel olarak bunlardan oluşuyor. Playstation kullanıcıları için oldukça faydalı olan bu servis aslında birçok kullanıcı tarafından satın alınmak zorunda. Çünkü bu servise abone olmayan kullanıcılar kütüphanelerinde bulunan oyunları online olarak oynayamıyorlar.

Playstation Plus Ne Kadar?

oyun-kahini-playstation-plus-ne-kadar-indir

Yazımızın son kısmında Playstation Plus fiyatları ile ilgili sizlere bilgi vermek istiyoruz. İlk olarak PSN Plus abonelik servisinin geçtiğimiz aylarda ülkemizde fiyat değişikliğine gittiğini belirtelim. Fiyat değişikliğinden sonra zamlı şekilde karşımıza çıkan yeni PS Plus fiyatları ise aşağıdaki şekilde karşımıza çıkıyor.

  • 1 aylık PS Plus fiyatı 40 TL
  • 3 aylık PS Plus fiyatı 100 TL
  • 12 aylık PS Plus fiyatı 240 TL
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *