Tencent Gaming Buddy İndir

Oyun dünyasının gelişmesi ile birlikte oyun oynama anlayışı da her geçen gün değişmekte. Mobil oyun sektöründe yer alan oyunları emülatörler ile bilgisayarlardan oynamak mümkün durumda. Tencent Gaming Buddy İndir, Tencent gaming buddy sistemi sayesinde mobilde oynanan nefes kesen oyunları bilgisayarlardan oynama şansınız bulunmakta.

Tencent Gaming Buddy sayesinde mobil oyunları bilgisayarlardan oynama şansınız bulunmakta. Özellikle aksiyon dolu mobil oyunlar için özel olarak geliştirilen bu sistem sayesinde bilgisayarınızdan mobil oyun deneyimini en iyi şekilde yaşayabilirsiniz.

Tencent Gaming Buddy İndir seçenekleri üzerinden indirme işlemlerini en hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz. Sistem gereksinimleri olarak ortalama bir sistem gereksinimi isteyen bu emulatör sayesinde Pubg Mobile, Pubg Mobile Lite, Brawl Stars ve benzeri pek çok oyunu oynayabilirsiniz.

Tencent Gaming Buddy Nasıl İndirilir?

oyun-kahini-tencent-gaming-buddy-nasil-indirilir

Tencent Gaming Buddy Nasıl İndirilir? Tencent firmasının anlaşmalı olarak çıkartmış olduğu bu yazılım sayesinde mobil oyunları bilgisayar üzerinden oynama şansınız bulunmakta.

Peki, Tencent Gaming Buddy nasıl indirilir? İndirme işlemleri sanıldığının aksine oldukça basit şekilde ilerlemekte. Adımları takip ederek indirme işlemlerine devam edebilirsiniz.

  • Güncel bir internet tarayıcısına giriş yapın.
  • Buraya tıklayarak Tencent web sitesine gidin.
  • Açılan sitede orta kısımda bulunan “İndir” butonuna tıklamanız gerekmekte.
  • 10MB Kadar indirme boyutuna sahip olan programı indikten sonra standart şekilde kurun.
  • Kurulum sonrasında istediğiniz oyunu seçerek indirebilirsiniz.

Her ne kadar sistem Tencent Gaming Buddy olarak biliniyor olsa da, alınan karar sonrasında isim Game Loop olarak değiştirilmiş durumda. Bu nedenle Tencent Gaming Buddy indir sayfasına gittikten sonra karşılaşacağınız alan doğru alan. Sadece isim değişikliği yapılmış durumda.

Tencent Gaming Buddy Pubg Mobile

oyun-kahini-tencent-gaming-buddy-pubg-mobile-indir
PUBG Mobile İndir

Tencent Gaming Buddy Pubg Mobile oynama imkânı sunan bir yazılımdır. Bu yazılım üzerinden Pubg mobile oynama imkânınız bulunmakta.

Mobil oyun olarak indirebilmenizi sağlayan Tencent Gaming Buddy sayesinde klavye ve Mouse kullanarak oyuncular ile çatışmaya girebilirsiniz. Oyunun mobil sürümünden olan tek farkı, oyuncular da sizin gibi bilgisayar üzerinden oynayan oyuncular.

Mobil oyuncular ile birlikte oyuna girme imkânınız bulunmamakta. Mobil arkadaşınız ile aynı odaya girebilirsiniz ancak arkadaşınız sizinle birlikte oyuna girdiği için karşısına gelecek oyuncular sizin gibi bilgisayar üzerinden oynayan oyuncular olacaktır.

Tencent Gaming Buddy Sistem Özellikleri Nelerdir?

oyun-kahini-tencent-gaming-buddy-sistem-gereksinimleri-indir

Tencent Gaming Buddy sistem özellikleri nelerdir? Her ne kadar sistemin her bilgisayarda çalışacağını söylemiş olsak da bazı sistem özellikleri halen arananlar arasında yer almakta.

Eski masaüstü bilgisayarlarda yapılacak olan ufak değişiklikler sonrasında oyunu oynama şansınız bulunmakta. Programın çalışabilmesi için minimum sistem gereksinimleri bulunmaktadır. Bu sistem gereksinimleri şunlardır.

  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve Üzeri.
  • İşlemi Özellikleri: Minimum 1.8GHZ çift çekirdekli AMD veya İntel.
  • Ekran Kartı Özellikleri: Nvidia GeForce 8600 veya MAD Radeon HD2600 ve üzeri.
  • Ram Miktarı: 3GB ve üzeri.
  • Depolama Alanı: 1GB ve üzeri.
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *