Xbox Game Pass Üyeliği Nedir? Avantajları Neler?

Windows ve Xbox kullanıcılarının abone olabildiği Xbox Game Pass, birçok yönden avantajlı bir servis. Aylık belli bir ücret karşılığında üye olunabilen servis hem konsolda hem de bilgisayarda kullanılabilmesiyle ön plana çıkıyor. Sony şirketinin Playstation kullanıcıları için Playstation Plus servisi bulunuyor. Microsoft’un kullanıcılara sunduğu Game Pass üyeliğini de aslında buna benzetebiliriz.

Örneğin, Game Pass üyeliğine abone olan kullanıcılar bazı indirimlerden faydalanabiliyorlar. Bunlara ek olarak üyeler birçok oyuna ücretsiz erişim sağlayabiliyorlar. Kullanıcıların servis sayesinde faydalanabileceği bazı avantajlar bunlardan oluşuyor. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan Game Pass’ın detaylarına ve avantajlarına biraz daha detaylı şekilde göz atalım.

Xbox Game Pass Nedir?

oyun-kahini-xbox-game-pass-nedir.

Kullanıcılara birçok avantaj sunan Xbox Game Pass PC ve konsol aboneliğine aylık belli bir ücret karşılığında üye olunabiliyor. Servis hem Xbox konsollarda hem de Windows işletim sistemli bilgisayarlarda kullanıcılara avantaj sağlıyor. Örneğin, Microsoft hesabınızı Game Pass üyesi yaptığınız takdirde Game Pass kütüphanesinde ki oyunları ücretsiz oynayabiliyorsunuz.

Üstelik bu oyunlar arasında Sea of Thieves gibi değerli birçok oyunda mevcut. Game Pass’ın dikkat çeken en önemli yanı daha önce belirttiğimiz gibi bilgisayarlarda kullanılabiliyor olması. Bu sayede bilgisayar kullanıcıları Game Pass PC paketiyle birçok oyunu ücretsiz oynayabiliyorlar ve üyeliğin avantajlarından faydalanabiliyorlar. Tüm bu avantajları sağlayan sistemin birden fazla paketi mevcut. Böylece kullanıcılar bazı paketlerde ekstra avantajlara sahip olabiliyor. Örneğin, Ultimate yani en üst paketi tercih eden kullanıcılar bazı özel indirimlerden de yararlanabiliyorlar.

Xbox Game Pass Avantajları Neler?

oyun-kahini-xbox-game-pass-avantajlari
Xbox Game Pass Avantajları

Daha önce belirttiğimiz gibi paketi satın alan kullanıcılar Xbox Game Pass oyunları oynayabiliyorlar. Birçok avantajı bulunan üyelik genel olarak kullanıcılara şu avantajları sunuyor.

  • Yüzü aşkın kaliteli oyuna erişim (Ultimate paket ile hem konsol hem PC oyunları dâhil).
  • Abonelere özel fırsatlar ve indirimler.
  • Sürekli olarak eklenmeye devam eden yeni oyunlar.
  • İş ortağı teklifleri ve oyun içi içerikler gibi bazı ücretsiz avantajlar (Sadece Ultimate paket için geçerli).
  • Ultimate paket üyeleri için Özel üye indirimleri ve fırsatları.
  • Xbox Game Studios oyunlarının yayın tarihleriyle birlikte eklenmeleri.
  • Xbox Live Gold’a erişim imkânı (Sadece Ultimate paket için geçerli).
  • EA Play avantajlarından yararlanma imkânı (Sadece Ultimate paket için geçerli).

Game Pass üyeliğinin avantajları genel olarak bu şekilde oluşuyor. Ayrıca yazımızı bitirmeden önce Xbox Game Pass fiyat konusuna da değinmek istiyoruz.

Bilgisayar yani Windows kullanıcıları için üyelik ücretlendirmesi aylık 29.99 TL’den oluşuyor. Aynı şekilde Game Pass konsol fiyatı da aylık 29.99 TL olarak belirlenmiş. Ultimate yani en üst paket ise aylık 44.99 TL ücretlendirmeyle kullanıcılara sunuluyor. Son olarak bilgisayar için paketin ilk ay 5.90 TL olarak ücretlendirildiğini belirtmemizde fayda var.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *